sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Huonepostaus

Yleiskuvaa pohjosesta päin. Toisin sanoen ikkunan ja kaappien välisestä nurkasta. Tässä sitte näkyy tapetoitu seinäki ja kaikkein olennainen asia elämässä; piano.

Kuvaa ovelta päin ja näkymä on aika puhdas ja rauhallinen, mihin oon pyrkinykki värivalinnoilla. Mua vaan häirittee nuo tyynyt, koska ne on punasia ja haluisin ite enemmän vaaleanvihreää sisustukseen - mutta ihan mukavat nuoki on, se on kai se pääasia! 

Kuvaa pianolta päin. Tässä näkyy puoliksi tuo yhen seinän mittanen kaapistoki. Kaappien ja laatikoston välissä on se puinen laatikko, lehtikori, parit viltit ja tietokoneen alusta (joten se ei oo siis sotkussa!!!).  

Kuva sänkynurkasta päin oven suuntaan. Tuolla näkyy mun vielä vaiheessa oleva ilmotustaulu ja kaikkea muuta kivaa. Tuossa alhaalla näkyy vähän kupumainen valkonen pömpeli, joka on ilmankostuttaja ja se ei siis kuulu yleensä mun huoneeseen - se on ollu vaan auttamassa mua hengittämisessä.

Epätoivosta kuvaa työpöydän oikeasta puolesta, jossa on mm. tuo valkonen häkkyrä, joka IKEAn tai minun kokoamistaitojen takia ei pysy pystyssä jos siihen koskee. Pystyssä pysymiseksi oon tunkenu siihen kaikenmaailman tavarat, mitä oon ikinä löytänykki mun pöydältä ja tiiä sitte, ehkä hukannukki tuonne jotain. Pienessä maalaustelineessä on levänny jo ainaki vuoden mun suunnitelma yhestä maalauksesta, jota en oo jostain syystä vielä toteuttanu... Tässä taas huomataan mun suunnitelmien toteuttamistaidot.
Kirjahyllyn ylin hylly, jossa on "minun lempparikirjat" eli Anna-kirjat. Ne on siellä siksi, että oon niin lyhyt, etten nää niitä ja että mummi on tarpeeks pitkä näkemään, että ne on mulla hyllyssä ja että oon ottanu ne ilosylin vastaan (uusille lukijoille tiedoksi: en oo kiinnostunu vanhoista tyttökirjoista, musta ei oo hauskaa antaa lahjaksi mitään lahjan saajan nimistä juttua, enkä oo lukenu noista yhtään kirjaa). Siellä hyllyllä on sitte myös "korut" ja "tilpehööri" -nimiset laatikot, joista en oo varma, mitä kumpiki sisältää. Helppo tapa siis säilöä turhaa tavaraa - oletan kuitenki, että korulaatikossa on koruja.

Keskimmäinen kirjahyllyn hylly on täynnä mun lempparikirjoja. Jostain syystä oon kuitenki ottanu sellasen kuvan, missä ei näy mun lemppareimmat kirjat ja Robert Pattinson DVD boksi.

Keskimmäisestä hyllystä tämäki, joka oli pakko kuvata, koska se vaan on niin söpö. Ette voi kieltää sitä, koska se on. Norsu siis.

Kuva suoraa kaapeilta toiselle seinälle. Koska pianon ja sängyn väliin jäi vielä huomattava oisko kymmenen sentin väli, niimmie oon sitte käyttäny kaiken tilan hyödyksi ja säilytän kamerajalkaa, maalaustelinettä ja kitaraa siinä välissä. Arvatkaa vaan paljonko tavaraa löytyy sängyn alta! Vähän avoinna tuon sängyn päälisen seinän kohtalo, että mitä siihen nyt sitte tullee. Äiti haluais jostaki hienosta kankaasta siihen taulun ja mie oon miettiny valokuvien tulostamista ja siihen laittamista - mitä te ehotatte? :)

Suoraa ikkunaa kohti otettu kuva. Tässä näkyy sitte mun hienot paneeliverhotki, jotka on tuommoset pellavan väriset. Mätstäävät hyvin tapetoituun seinään! Työpöytähän loppuu tuohon, mistä nuo laatikot alkaa - se vaan hämysti näyttää siltä, että tuo laatikosto kuuluu tuohon, mutta tsädää! se onki pyörillä liikkuva laatikosto :)
Kuvaa ikkunalta suoraa kirjahyllylle päin. En tiiä mistä synty idea irtonaisista hyllyistä kirjahyllynä, mutta tuo on minusta jotenki tosi avoin ja kevyen näkönen. Kirjahyllyn alin hyllyhän on sitte tuon lipaston taso, mikä jatkuu sitte "kauneuspöydäksi", johon kuuluu tuo peiliki. Ja näin saatiin huoneesta taas vähän neidimpi! Kirjahyllyn jatkeena on IKEAn CD-hylly, johon mahtuu levyjen lisäksi mm. mun vähäset mangapokkarit ja kisapokaalit siltä ajalta, ku laskettelin kilpaa.
Koska meillä on tosi paljon nuottikirjoja ja oon muuten vaan arkistointifriikki, niin mulla on yks ylimääränen hylly pianon päällä. Tää kaikki on ennen ollu mulla pianon päällä, joka ei oo hyvä, koska pianon päällähän ei sais olla mitään tavaraa, että se pysyy vireessä yms. Tuolla on sitte kans tuo purkki, minne laitoin ylimääräsiä puuvärejä ja se toimii tosi hyvin sisustuselementtinä (voiko niin ees sanoa?).

Tässä nyt taas mun "kauneuspöytä", minkä oonki erillisessä postauksessa jo esitelly (hoxhox, linkkasin sen tuolla ylemmässä selittelyssä jo). Mun pitäis kyllä ettiä joku hieno lasi tai muki tuon muumimukin tilalle tuohon, koska en halua, että se menee rikki ennen ku oon saanu sen omaan kotiin (miehän muutenki jo säilön kolmea tusinaa muumimukeja yhessä kaapissa)!
Vaikka pianon päällä ei sais olla mitään, niin sen päältä mulla kuitenki löytyy vähässä käytössä oleva radio&CD-soitin, yks kynttilä ja parikuvaa, unohtamattakaan kuvassa näkyvää muumiperhettä, johon oon totaalisesti rakastunu jo pienenä. Hyi miten paljon pölyä tuossa on...

Tein jo aikasemmin ennen ja jälkeen -postauksen ilman kalusteita, mutta tässä sitten kaikkien ihan pienimpienkin sisustusyksityiskohtien kanssa tämä! Jos kalusteista tai muusta on kysyttävää, niin vastaan mielelläni ja kysymykset tulee perinteisesti laittaa kommenttiboksiin! :)

2 kommenttia:

  1. vähänkö kivannäkönen huone sulla! :) kivan olonen blogi muutenki :)

    aukkau.blogspot.com

    VastaaPoista