torstai 19. heinäkuuta 2012

Get your ass back home


Kotona ollaan! Tiistaina ajettiin Torquaysta Lontooseen ja Lontoosta lennettiin Helsinkiin illalla - olin puolen yön aikaan Suomessa ja eilen lensin Rovaniemelle. Tuntuu ihan höpöltä olla kotona kolmen viikon jälkeen, vaikkaki ihan über ihanalta. Tosi haikeaa oli lähteä ja me vaan porukalla sorruttiin lentokentällä itkemään, kun tajuttiin, että ei nähä toisiamme välttämättä enää koskaan. Meillä oli ihan huippu suomalaisporukka ja vielä huipumpi kansainvälinen luokka Torquayssa. Tuli koettua kolmen viikon aikana ihan mielettömästi kaikkea ja koska te varmaan haluatte kuulla ihan kaiken, niin teen matkasta erillisen postauksen - tai kaks, koska yhteen on mahotonta sovittaa kaikki viikot. Ja kuvamateriaalia kans sitte löytyy, reippaasti yli tuhat kuvaa, vaikka en kameraa koko ajan pitäny esillä ja kuvia räpsinykkään.

Eilen heti kun pääsin lentokentältä pois, niin lähin äitin kanssa käymään ruokakaupassa. Oli muuten tosi järkyttävä tunne ajaa väärällä puolella tietä siihen nähen, mihin totuin. Sain päättää, mitä me syötiin ja valittin sitruunapestokanapastan, koska isi ei voinukkaan tehä savustettua lohta, koska oliki ostanu Helsingistä auton, jonka ajo kotiin. Kauppareissun jälkeen päivä meniki siinä, että höpöttelin äitin kanssa, purin laukkua ja tyhjensin vaatekaappia, että uuet vaatteet mahtuu sinne. Pinja kävi meillä ja me katottiin Anastasia ja syötiin Toffifeeta (en oo koskaan ennen syöny!), jonka jälkeen menin äitin kanssa saunaan ja saunottiin sitte kans pitkään ja hartaasti - kolmessa viikossa kyllä ehtii tulla saunaa ikävä! Kuukahin sitte omaan sänkyyn vähän jälkeen sen, ku isi oli tullu uudella autolla kotiin. Ja hyvin nukutti :)
Tänään oon vaan lojunu sängyssä, vaikka pitäis jatkaa matkalaukun purkamista, ku lähen sinne riparille sunnuntaina ja pitäis sitä varten pakatakki. Kattoo nyt jos jaksaa, koska minua ainaki houkuttelee paljon enemmän telkkarisarjojen kattomattomien jaksojen kattominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti