sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kutittaa mahaa keskellä lattiaa


Reissussa rähjääntyy vai rähjääntyykö sittenkään? Huomasin tänään, että mulla on Englannissa kasvanu mielettömästi hiukset ja ne on vielä enemmän kikkuralla, mitä aikasemmin. En vaan tajunnu sitä aiemmin, kun mulla on ollu koko ajan hiukset nutturalla. Mutta tää on hyvä juttu, koska mulla on ollu tarkotuski kasvattaa hiuksia rippijuhlia varten. Jossaki vaiheessa mulla oli kyllä hirveä himo leikkauttaa hiukset lyhyemmiksi, että vallattomia kiharoita ois enemmän. Mutta ajatukseksi se vaan jäi - onneksi.
        Toinen ilonen juttu, mitä huomasin, on se, että oon laihtunu. En tiiä, onko paino puonnu, mutta hoikistunu ainakin olen, koska yhet housut menee taas jalkaan ilman, että puristaa ja kiristää joka puolelta - mitä ne ei oo aina tehny. Tämäki on siis hyvä juttu ja nauroin äitillekki, miten koululääkäri ja terkkari huutais hallelujaa, jos kuulis tästä - niidenhän mielestä minun pitäis puottaa painoa ja reilusti, että oisin niille hyvä. Mutta kun mulla on hyvä just näin.

Mulla on tänään ollu yks elämäni ekoista valokuvauskeikoista, joista palkkaakin tuli - en tosin tiiä kuinka paljon. Isoäiti pyys minua ottamaan ryhmäkuvan Kalevalaisista naisista, jotka oli pukeutunu kansanpukuihin tuossa Kotiseutumuseolla olevassa tilaisuudessa. Hyvin ja nopeasti kai se meni, koska mie olen puoli tuntia sitte ollu ottamassa niistä sen kuvan. Jos jonku mummi tai äiti tai joku lukee Pirta-lehteä, niin siellä sitte joskus näkkyy minun ottama kuva.

Mutta nyt mie alan taas pakkaamaan tuon matkalaukun täyteen vaatteita, koska viieltä lähen kirkon parkkipaikalta kuuntelemaan Jumalan sanaa viikoksi riparille numero 26 ties kuin monen muun tytön kanssa - elämysriparista nimittäin tuliki tosiaan tyttöripari.
Ens viikolla tulee ainaki neljä ajastettua postausta. Jos ehin, teen lisää vielä.

2 kommenttia:

  1. mien kyllä käsitä terkkarin ja koululääkärin mielipidettä, että sun pitäs olla kevyempi, koska just jos tunnet olos hyväks nii se näkyy ulospäin, ja oot kaunis just tollasena :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näimpä, näimpä. mutta ehkä jotku ei vaan tajua. :)

      Poista