torstai 23. elokuuta 2012

Feel like an angel

IMG_0063IMG_0048IMG_0058IMG_0042
PÄIVÄN ASU   toppi GinaTricot / pitsipaita GinaTricot / bleiseri H&M / legginssit GinaTricot / kengät Converse / koru Kalevala korut / vyö Vero Moda

Syksyn ekasta kokouksesta selvitty, nimittäin nuorisohallituksen! Oli oikeasti ikävä sitä huumoria ja niitä tyyppejä koko kesän - ei niissä kokouksissa niin tylsää ole, mitä siltä vois ehkä vaikuttaa. Kokouksesta sain kuitenki juosta suoraa oppilaskunnan kokoukseen, jossa päätettiin vaelluksen telttaryhmän yms. ja se nyt on sitte varmaa, että nukun pari yötä parin hullun joukossa (kaikella rakkaudella Eevi, Pinja ja Juho )! Kaiken tämän sählingin takia en sitte ehtiny syömään, joten mulla on hirmunen nälkä, kun en aamupalaakaan syöny. Mulla ei ollu näitten kokouksien jälkeen enää ku 100 minuuttia koulua - osa ruottin tuntia, välkkä ja kemiaa. Ruottin tunnin ansiosta mulla soi taas päässä Hej det är Nic... Klick, jota en suosittele kuuntelemaan, vaikka siinä aivan pöljän hauska musiikkivideo on - soi nimittäin koko loppu päivän päässä. Kemiassa me vaan tarkistettiin läksyjä ja täyteltiin yks taulukko, jonka takia ei ees ehitty onneksi kirjottamaan muistiinpanoistakaan ku vaan otsikko.

Oisin halunnu nyt illalla joskus viien aikaan lähteä käymään kattomassa, millanen meiän koulun taakse tullu nuorisotila Loukku on, mutta koska en saanu ketään kaveria mukaan kaikkien treenien ja ties minkä takia, niin nyt vietän sitte taas forever alone koti-illan, jonka taian alottaa NCIS Rikostutkijoilla! Mutta sitä ennen ruokaa, aivan hirmunen murina kuuluu masusta :)

ps. jos joku on sitä mieltä, että digipokkarilla ei voi ottaa hienoja kuvia, niin kattokaa nyt nuita kuvia (ei alinta, se on hirveen pikselinen muokkausten takia) ja sanokaa sitte! se on kuulkaas vaan kuvaajasta kiinni ;)

1 kommentti:

  1. Oot ihan oikeessa ton kameran suhteen! :) itekkin kuvailen täällä kännykkäkameran voimin<3

    VastaaPoista