perjantai 24. elokuuta 2012

Hallelujah hei!


jesss!wohoo!

Joskus sitä vaan huomaa, ketkä ystävät on ne, joihin voi aina luottaa ja ne jaksaa suoraa reeneistäki lähteä polkemaan sinun seuraksi jonnekki. Näin kävi eilen illalla, kun kyhnötin kotona soittelemassa pianoa ja halusin lähteä käymään jossaki. En oo ihan varma, monellekko kaverille laitoin viestiä. Aina kaikilla oli joku syy, miks ei pääse. Mutta sitte laitoin viestiä Juholle, joka sano lähtevänsä heti matkaan! Me oltiin siitä sitte kymmenen minuutin päästä siitä Loukun ovilla miettimässä sitä, uskalletaanko vaiko eikö. Ja niin me sitte mentiin yhessä vasta avattuun uuteen nuorisotilan ovista sisään. Ei me siellä kauhean kauan aikaa ehitty olla, mutta sen aikaa, mitä oltiin. Juho pelas ihan (sormet) innoissaan Guitar Hero: Metallicaa ja mie katoin. :)

Tänään on ollu perustylsä päivä, eikä mitään oo pahemmin tapahtunu. Oon hirveän vastahakosesti noussu ylös ja minua on väsyttäny koko päivän - voisin yrittää laittaa nukkumaan aikasemmin. Koulun jälkeen oon käyny kaupassa ostamassa viinirypäleitä ja kattonu monta jaksoa Sinkkuelämää, vaikka alunperin mulla oli tälle illalle suunnitelmissa leffailta Vanessalla. Ja eilen aattelin, että voisinki mennä Loukkuun niitten leffailtaan sinne. Mutta äh, Sinkkuelämä voitti! Tai no mistä sitä koskaan tietää, jos sinne Loukkuunki tänään vielä päätyy.

Huomenna suuntaan heti aamusta Rovaniemen Wanhoille Markkinoille partiolaisia edustamaan, koska siellä on uusien halukkaiden ilmottautuminen (ROVANIEMELÄISET: Jos haluatte partioon, me ollaan siellä rannassa paistamassa tikkupullaa, kertomassa partiosta ja ottamassa ilmottautumisia vastaan huomenna ja sunnuntaina). Sieltä melkein suoraa sitte lähetään ajamaan kohti mummin miesystävän mökkiä, jossa ollaan lauantai-sunnuntai välinen yö rapujuhlissa ja sitte sunnuntaina tullaan kotiin. Onpahan aikaa vihdoinki tehä riparin vikat Raamattu-läksyt!

Ois muuten hauska kuulla arvauksia, mitä luulette, että tuossa toisessa kuvassa on - kommentteja siis tulemaan! :)

ps. Kiitos muuten ihan hirveästi kaikista edellispostaukseen tulleista kommenteista, ne merkittee mulle paljon. Oli tosi mukava kuulla, että tykkäsitte postauksesta, kun sen epäröiden julkaisin!

8 kommenttia:

  1. ne on semmosia niitä ulkona käytettävässä harjassa olevia " karvoja "

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ding ding ding ding ding - oikea vastaus! kyseessä on kylläki se jalkojen puhistusharjapömpeli :)

      Poista