maanantai 6. elokuuta 2012

Rillipääpäivä

DSC09638DSC09636DSC09623DSC09606DSC09593

Heräsin tänään kauheaan ukkosilmaan, vaikka syvällä sisimmässä toivonki, että oisin nukkunu sen ukkosen ohi. Koska Lotalla oli tänään eka ajotunti, niin mie jäin yksin sitte kotiin kiljumaan sitä myräkkää. Oikeastaan uppouduin ihan tv-sarjojen kummalliseen maailmaan ja katoin Merlinin, Good Wifen ja NCIS Rikostutkijat putkeen! Aamupäivän hihhuloin yöpaidassa ja kokkailin innoissani lihapullapyttistä, kunnes Lotta tuli kotiin ja vähän sen jälkeen Lotta kylään meille (hämmentävää eikö, kaks Lottaa!). Sitte vaatteet päälle ja lähin Elinalle kattoon sen, Vilman ja Elinan pikkusiskon kanssa Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2kkosen - olihan se aika tuskallista, ku yks ei oikein pysyny kärryillä ja kyssyy vielä leffan jälkeen "Niin kuka se oli se, jolla oli ruma nenä?".

Iltaruuaksi meillä oli joka kesän perinteen mukasesti hampparia ja ranskiksia - tosin ite tehtynä ja grillattuna, ei mistään mäkkäristä haettuna! Ja onhan se joka kerta hyvää. Pienen sählingin jälkeen me lähettiin Elinan ja Vilman kanssa minun isovanhempien luokse toiselle puolelle kaupunkia sovituttamaan minun rippijuhlamekkoa, josta ei oo ees puoletkaan valmiina ja juhlat on tällä viikolla - pienoinen iik! Sinne mentiinki mutkien kautta, koska en tienny, että siellä oli tietyöt menossa, niin... Siitä tuli melkonen seikkailu! Takasi tullessa käytiin Filmtownista vuokraamassa Friends with Benefits (aka Vain seksiä) ja ostamassa irtiksiä - samalla kuolailtiin tyttöjen kanssa Filmtownin myyjän perään. Jestas, mitkä lihakset! Sieltä sitte Vilmalle kattomaan se, vaikka ei me ihan loppuun asti päästy, ku minutki lopulta soitettiin sitte kotiin tekemään äitin töihin iso heinähattu ja vilttitossu! Jestas mikä urakka, vaikka mulla onki pitemmän aikaa tehny mieli piirtää!

Ehkä huomenna vois sitte omia juttuja piirrellä, mutta nyt nukkumaan, niin huomenna jaksaa nauttia viimisestä lomapäivästä! :)

ps. joku kuitenki kysyy, että onko mulla lasit - vastaus on kyllä, kolmosluokasta asti ollu lukulasit!

2 kommenttia:

  1. Taian tietää ketä filmtownin työntekijää tarkotat....se on NIIIN komea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah :D tytöt kuolas vielä enemmän ku mie!

      Poista