torstai 16. elokuuta 2012

Tik tik tik tik -torstai

DSC00515DSC00531DSC00385DSC00602tiktokit 4tiktokit 3tiktokit 2tiktokit 1DSC00642DSC00554DSC00522DSC00491DSC00404DSC00450DSC00432DSC00409DSC00396

Oli hassua kuljeskella ympäriinsä suuren tikittävän kangaskassin takia. En usko, että ohikulkijat luuli sitä pommiksi, mutta se ois ollu hauskaa. Mutta sitähän se teettää, jos samaan pussiin tunkee kolme vähän kovaäänisempää kelloa ja kaksi mykkää. Käytiin siis Eevin kanssa kuvailemassa kellojen kanssa ja olo oli kuin kellomainosten kuvia ottavalla. Onneksi Eevi pelasti hymyllään muuten turhan ankeat kuvat - vaikkakin kuvaukset itessään piti sisällään paljon naurua! Teiän iloksi tällä kertaa kuvauksista oon kuvannu ite pieniä videon pätkiä, jotka loppupuolella kuvauksia tuli ottamaan ystävällinen videoassarini aka Elina. Mutta videon tuun kuitenki julkasemaan vasta myöhemmin, koska en oo sitä ehtiny editoimaan! :)

Koulu meni nopeasti - miten muutenkaan kolme tuntia vois mennä? Pelailtiin pingistä ja höpöteltiin kaikkea ihan überoutoa. Yhellä välkällä kaikki oppilaskuntalaiset ja sinne haluavat pyyettiin yhteen luokkaan ja oli semmonen pikkukokous, jossa sitte ilmeni, että kaikki halukkaat - mukaan lukien mie - pääsi oppilaskuntaan ja lähtee vaeltamaan sitte kuun lopussa. Oon ihan innoissani, koska oon halunnu oppilaskuntaan 3. luokalta asti ja se on aina jääny pienestä kiinni, että oisinko päässy sinne. Ja nyt pääsin! Oon ihan taju onnellinen! :)

Kuvaussessioiden jälkeen lähettiin Eevin, Elinan ja Vanessan kanssa Coffee Houseen kahville ja höpöttelemään tyttöjen juttuja. Sen jälkeen, kun Eevi lähti, niin me päädyttiin vielä Vanessan ja Elinan kanssa shoppailemaan ja kierreltiin Mick's ja H&M läpi - ja selvisin ostamalla vaan yhen paian, josta tulee kuvaa huomenna, kun sen aattelin laittaa päälle!
Sieltä sitte hurautin seittemän aikaan kotiin, jossa en kauaa ehtiny olla, ku lähettiin sitte Comicoon perheen kanssa syömään erinäisistä syistä. Olihan meillä ihan mukavaa, vaikkaki kaikilla tais olla niin kova nälkä, ettei ehtiny hirmusesti puhumaan.

Nyt kuitenki suihkuun ja nukkumaan, läksyt ja sanakokeeseen lukeminen voi oottaa huomista aamua!

ps. Flickr kuoli!

8 kommenttia:

 1. mulla ärsyttää, kun kirjotat koko ajan oppilaskunnasta ja kuinka paljon sinne haluat, nimittäin kuulut sinne jo:D se on oppilaskunnan HALLITUS mihin oot pyrkimässä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie kirjotan asioista niinku lystään, eikä oo pakko lukea, jos ärsyttää! :) tiiän kyllä, että kaikki koulun oppilaat kuuluu oppilaskuntaan, mutta meiän koulussa kutsutaan sitä juttua (mihin haetaan) oppilaskunnaksi, koska sen lisäksi on vielä ERIKSEEN oppilaskunnan hallitus.

   enkä oo mihinkään enää haluamassa, pääsin oppilaskuntaan, jos et juttua kunnolla lukenu. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ! :> Tosi hauska erilainen kuvaus-idea :)

  http://amalianmaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista