keskiviikko 8. elokuuta 2012

Viimeinen ja viimeisen ensimmäinen


DSC09923kukkaistyttöelluuu 4pakko lisätä jonnekki!ihana elina!!vannuuu 1DSC09930elluuu 1elluuu 3elluuu 2DSC09966

Nyt se on sitte ohi. Kesäloma siis. Tuntuu ihan hullulta, koska vastahan se alko - enkä juuri mitään oo ehtiny tehä! Tai no, onhan sitä tullu tehtyä vaikka mitä. Mutta aika menee ihan liian nopeasti. Tänään kävelin peruskoulun ovista sisään ja alotin viimisen vuojen siellä. Seki menny ihan liian nopeasti - vastahan mie olin pikkunen ykkösluokkalainen, jolla oli pitkät, paksut ja blondit hiukset kahella saparolla ja farkkutakki päällä. Entä sitte yläaste? Vielä nopeampaa! Ihan hetki sitte mie olin yks niistä pikkusista seiskoista, jotka pelkäs isoja ysejä ihan hirmusesti (ja hyvä, että pelkäsinki!).

Vika lomapäivä alko ihan liian nopeasti kymmenen aikaan sillä, että Iida soitti meiän ovikelloa ja mie menin sitte unenpöpperössä sen avaamaan. Aamupäivän höpötin sitte Lotan ja sen kanssa, mutta sitte iltapäivästä hurahin hakemaan Vanessan meille. Elinaki tuli vielä sitte meille ja loppupäivä onki menny niiden hullujen kanssa! Lähinnä mie oon ollu kameran takana räpsimässä molemmille tytöille uudet profiilikuvat - ja vaikka siitä ei meinannu välillä tulla yhtään mitään, niin molemmilla tytöillä on nyt varsin nätit uudet kuvat Facebookissa! Sen lisäksi toteutin omat saippuakuplakukkatyttö-kuvaukset Elinaa (taas) mallina käyttäen ja Vanessa sitte avusti tekemällä kaikki ne hienot saippuakuplat!
         Überhauskojen kuvaushetkien ja muokkausten jälkeen lähettiin tyttöjen kanssa nälkäsinä kohti Ounasvalkeaa, jossa syötiin pizzat ja höpötettiin kaikesta, mikä mieleen tuli. Oikeasti oli aivan huippua ja vois ottaa useammanki kerran uuestaan! Alunperinhän ajatus oli taas mennä koko tyttöporukalla syömään, mutta nyt kävi näin ja hyvä oli.
          Sieltä vielä ajelin isovanhempien luokse sovittamaan rippimekkoa, joka on vielä pahasti vaiheessa. Sovitushan oli loistavin ajatus vielä tehä pizzan syömisen jälkeen, koska olohan oli maailman mahtavin ja kaunein (lue: turvotti ja vaatteet näytti ihan kamalalta päällä). Mekosta on kuitenki tulossa just semmonen, mitä mie halusin ja oon tosi tyytyväinen. :)

DSC00047

Eka kouluaamu meni hiuksia suoristaessa (koska Vanessa ja Elina halus nähä minun hiukset suoristettuina, on kuulema pitkät), enkä ees ehtiny tajuta, että alkaa koulut. Koko päivä meillä oli luokanvalvojan tuntia, lukuunottamatta ekaa salissa ollutta rehtorin "puhetta" jossa se toisti täysin samat asiat ku jokasessa muussai puheessa, mitä se on pitäny. Luokanvalvojantunneilla ei ees tehty mitään mielenkiintosta, joten me vaan höpöteltiin kaikkien kanssa - oli aivan ihanaa nähä Eeviäki pitkästä aikaa, ku koko kesänä ei oo kummallakaan ollu oikein aikaa! Huomenna sitte alkaa lukujärjestyksen mukaan tunnit... Apua!
             Koulusta ajelin Pinja kyyissä kaupunkiin, käväsin seurakunnan nuorisotoimistolla kopsaamassa syyskuunkonffislaulun nuotit, että voin harjotella sen soittamista. Sieltä Isolaan sovittamaan mekkoa, joka on melkein valmis! Siinä samassa tuli sitte lyhennettyä ja kavennettua korkeavyötäiröisten farkkujen lahkeita. Harmi, että vyötärön kaventaminen menee turhan vaikeaksi, koska nää meinaa nykyään puota päältä jopa vyön kanssa! Käväsin Glitteristä ostamassa mulle valkoset nappikorvikset, jotka ehkä laitan rippijuhliin, koska ne sopis mekkoon paremmin ku mitkään muut.

Kotona Lotta sitte heti alko kokeilemaan minun rippijuhlakampausta, joka onnistu melkein täydellisesti! Sain Ruottin sukulaisilta myös paketin/kirjeen, jonka näköjään saan avata vasta sunnuntaina - ja kyllä, haluisin avata sen jo nyt, koska en tiiä yhtään, mitä siellä on! Lisäksi oon tässä koko iltapäivän selaillu kaikkia kiinnostavia nettisivuja ja tilannu jo ainaki yhen täydellisen paketin tulemaan, mutta siitä sitte lisää myöhemmin, kun se tulee! Meinasin polaroid-kameranki tilata, ku halvalla ois saanu, mutta en tiiä... Sinne jäi ainaki toistaseksi.

6 kommenttia:

 1. voi ku elina on nätti! :)

  VastaaPoista
 2. "Ihan hetki sitte mie olin yks niistä pikkusista seiskoista, jotka pelkäs isoja ysejä ihan hirmusesti ( ja hyvä, että pelkäsinki!)" haha voi raukka! isoja pahoja poikia...:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, sulla on ihanat hiukset!:-)

  karoliinannn.blogspot.fi

  VastaaPoista