torstai 20. syyskuuta 2012

Älä anna silmiesi sataaTänään ei-niin-säälittävää kuvamateriaalia paikasta, jossa on yleensä ole (okei, pari kuvaa on kotonaki räpsittyjä). Mentiin nimittäin Pinjan ja Lumin kanssa koulun jälkeen Cafe&Bar 21iin, jonka oon kyllä ansainnukki tänään palautettujen kokeiden perusteella! Jestas, oon vieläki ihan rakastunu niiden vohveleihin. :) Käväsin sitte mutkan kiertelemässä kauppoja ja ihasteltiin tyttöjen kanssa vähän kaikkea pientä ja sievää.
            Mulla ei oo tänään mitään sen kummosempaa asiaa. Oon onnellinen, että koulu on alkanu näin hyvin ja että oon jaksanu hoitaa sitä kunnialla - vielä pitäis jatkaa samalla lailla syyslomaan asti. Aion tästä lähteä kattomaan Good Wifen kaks viimisintä jaksoa, joita en oo jostain syystä muistanu kattoa. Myös Awkwardista on ilmestyny nettiin taas yks uus jakso, niin ilta meneekin siis ruudun eessä.

Ois muuten kiva saada palautetta tästä blogista - mistä tykkäätte ja mistä ette? Ja tykkäättekö enemmän siitä, että on paljon vai vähän kuvia? Kommentilla kaikki tulemaan vaan, kunhan asiallisesti sen teette! :)

ps. mulla on pyöriny nyt viimiset kolme päivää päässä tämmöinen kummastus, jonka sanoja en koskaan muista:

4 kommenttia:

 1. kiva tietää että se on hyvä paikka(: tehny kovasti mieli mennä sinne ainaku ajanu ohi. ehkä mie vielä joskus sinne eksyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on ihan huippu! suosittelen :) mutta ihan hirmusen kallis :(

   Poista
 2. hei miltä sivulta sä katot noi awkwardit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tv-links.eu ! helppo ja toimiva, vaikkei tekstityksiä ookkaan :)

   Poista