lauantai 8. syyskuuta 2012

Huivit kaulaan, ettei nenä palellu!

pa 5heheeeepa 12pa 1huokauspa 6pa 8pa 11

Vaaleanpunaiset pilvet näyttää kauniilta yllämme. Kaikki on muutenkin kaunista, kun me kaksi - punainen ja musta pallukka - kiidämme eteenpäin sillä äklön violetinvaaleanpunaisella ja hiukseni hulmuavat virrassa. Olemme taas yhdessä, eikä mikään voi erottaa meitä. Täydellinen hetki ja kaunis maisema.
        Käytiin tosiaan Pinjan kanssa Aspissa hakemassa meille kurkkuja leffaevääksi ja olin ekaa kertaa Pinjan kyyissä, kun se ajo niitten Vespaa. Ihan hyvin se meni, mutta paremmin ois kyllä vielä voinu mennä - naurua ainaki riitti! Yritettiin kattoa Bambi, mutta molempia alko ahistamaan niin paljon, että vaihettiin Vilman tullessa kuvioihin Hain tarinaan - jolle ei voinu olla nauramatta. Hyvät keskustelut, hyvä ilta. :)

Ennen tätä me Pinjan kanssa räpsittiin muutamat räpsyt oikealla kameralla, joista yks pääty minun profiilikuvaksi Facebookkiin - arvaatteko mikä? Ja mikä on teiän lemppari? Mua harmittaa hulluna, kun jostaki syystä noista tuli nyt tuommosia pikselimössöjä, mutta syytetään jotain muuta, kuin minua. Oli kumminki ihanaa vihdoin saada järkkäri käteen ja kuvata. Eikä neulehuivikaan tuntunu pahalta kaulassa, kyllä se syksy saattaa sittenki mulle sopia, vaikka se nurjasti alkoiki! :)

Koulussa meni tänään hyvin ja oli ihanaa ja taivaallista nähä ihmisiä pitkään aikaan - Eeviäkään en ollu nähny pariin viikkoon, joka loppujen lopuksi on pitkä aika, jos on yks paras kaveri, asuu samalla paikkakunnalla ja on samalla luokalla. Mutta hyvin meni, vaikkaki enkun sanakokeesta en voi sanoa niin, koska en oo ihan varma, miten se meni, joten ei ainakaan hyvin. Ruottin verbikokeen sain siirrettyä/ope päätti siirtää mun osalta maanantaille jollekki välitunnille, joka mulle sopii paremmin ku hyvin!

Nyt alkaa sitte kovempaaki kovempi pänttääminen - kummitätiki tulee huomenna heti aamupäivästä apuun! Mutta ehkä oppii paremmin, jos on ensin nukkunu hyvin? Kauniita unia, höyrylaivoja ja junia. :)

2 kommenttia: