sunnuntai 9. syyskuuta 2012

I wanna get back to the Disney age


 Mulla on hyvä päivä tänään! Oon heti aamusta fiilistelly vanhoja juttuja ja puhunu kavereille, joille en oo puhunu pitkään aikaan. Se oliki ihan kivaa. Oon kakskymmentä yli yks tänään havahtunu siihen, että huomasin, että mulla alkaa kahelta partiojohtajien kokous. Ei kai siinä, nopeasti vaatteet päälle ja naama ihmisen näköseksi ja menoksi! Saatiin vihdoin vuokrattua retkivuorot ja saatiin meiän vanhallekki porukalle nyt heti syksyn alkuun yks retki - siitä tulee varmaan ihan überhuippua! :)
                Minun syksy alkaa yleensä sillä, että äiti pakottaa Lotan ja minut viininmarjapensaaseen keräämään marjat, että niistä saadaan mehua. En tykkää siitä, en oo koskaan tykänny - pienenä minut lahjottiin siihen, sain rahaa. Nyt en enää saa mitään. En ees tykkää siitä mehusta. Jotenki niitten marjojen keräily on silti terapeuttista ja se on yks juttu, mikä tekee syksyn. Tällä kertaa pensaassa mönki myös muita - ampiaisia. En tajua, mikä niitä siellä kiinnosti, koska ei ne marjoja syö - silti ne ihan innoissaan kaivautu joihinki marjoihin sisälle ja hihhuloi siinä hetken ajan. Sillä aikaa, ku mie juoksen paniikissa ympyrää. Yks asia, mitä pelkään enemmän ku ukkosta: ampiaiset.

Loppuillan oon tässä kirjottanu ruottin sanoja ylös ties kuin monta kertaa täyttäen ties kuin monta paperia ja nyt äiti sitte vielä kyseliki niitä. En tiiä, oisko mun pitäny keskittyä myös pikkasen enemmän matiikan kokeeseen, koska kun yritin tehä yhtä tehtävää, sain helposti a-osan tehtyä, mutta en tajunnu edes, mitä b-kohdassa tarkotettiin. Tuntuu kumminki, että koehommat nyt hallussa ja että hyvin menee, mutta koputetaan nyt taas varoiksi puuta! :)

Aloin muuten miettimään, että oisko teillä kiinnostusta nähä, miten teen minun perusarkimeikin ja -hiukset? Voisin kuvailla semmosen videon, vaikka siitä ei mitenkään erikoinen tuu, koska en oo mikään kauneusekspertti. :)

En oo tainnu muuten vielä onnitella teitä 1000 kommentista, joka meni viitisentoista kommenttia sitte rikki! Tykkään kommenteistanne muuten vieläki.

8 kommenttia:

 1. Ihanii kuvia! Oot kaunis, rakastan sun hiuksia :) Yök, ampparit on ällöttäviä. Meilleki eksy tänään yks köksän luokkaan ja lensi suoraan mun naamaan, onneks ei sentää pistän, mut ne on ällöttäviä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiitos, kiitos! :) onneks ei pistäny! minua ei oo koskaan pistäny, niin pelkään sitä pistoaki hulluna. vähän ois kamalaa, jos naamaan pistäis, kun eiköhän finneistäki oo jo ihan tarpeeks vaivaa :o

   Poista
 2. joo tee semmonen video! :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun kuvista! :)

  käy kurkkaamassa;) --> ssomedayss.blogspot.com

  VastaaPoista