tiistai 18. syyskuuta 2012

Kävelen kuin ankka vaikka oon täynnä palloja


Mulla alkaa turhauttaa tämän matiikan kanssa. Edellinen aihe oli jotenki niin helppo ja kokeestaki sain ysin, mutta nyt sitte tää uus aihe... Oon ihan pihalla, eikä kukaan oo minun muistaakseni koskaan selittäny mulle edes, miten näitä lasketaan. Pitäis vissiin ottaa ne hoksottimet käyttöön tunneilla... Muutenki alkaa taas jotenki iskemään paniikki koulun kanssa, vaikka karttakoekki meni hyvin. Nyt vaan pitäis pitää sama linja syyslomaan asti ja alottaa samalla vauhilla sen jälkeenki. Tämän takia minun siis varmaan kannattais kohta alkaa lukemaan siihen enkun epäsäännöllisten verbien kokeeseen, vaikka se onki paljon helpompi, ku ruottin.

       Mulla kolkuttelis myös tekemättömänä kuvailettomana kuviskoulun pari tehtävää, joihin toiseen, eli surrealistiseen valokuvaan, mulla on jo suunnitelma valmiina. Toinen töistä, eli siis filmikuvaus, on vielä n. 19 kuvaa vaille valmis, jotka pitäis ottaa huomiseen klo neljään mennessä - ja mulla on vaan kaks kuvaa mietittynä jo otettujen lisäksi! Pelottaa, että koko filmi on jo tähän asti täynnä epäonnistuneita kuvia, mutta jospa se huomenna helpottais.

Muuten päivä on menny ihan jees, paria pientä poikkeusta lukuunottamatta. Mie sain minun mopon huollosta takasi ja nyt se on vielä huipummassa kunnossa, mitä ennen sen jonku ääliön toilailuja! Oli muutenki ihana päästä huristelemaan taas. Mulla on tänään ollu myös vartsu ja meillä oli siellä taas tosi kivaa. Minusta me ollaan Rosan kanssa saatu kehiteltyä meille semmonen ryhmähenki, joka on just huippua! Vartsun jälkeen mulle tuli ihan hirveä makeanhimo ja mie sorruin - menimpä siis kotimatkalla ostamaan kaupasta paketillisen viinirypäleitä. Mukaan tarttu myös ekaa kertaa elämäni aikana mikään "oikea lehti", nimittäin paljon puhuttu ja uusi Costume. En malta oottaa, että pääsen lukemaan sen!

Nyt kuitenki minua uhkaavasti lähestyy jo huominen, jonka takia pitää rientää suihkuun ja lukemaan siihen enkun verbikokeeseen, adios amigos! :)

6 kommenttia:

 1. se on joko matematiikka (kahdella i:llä) tai matikka (yhdellä i:llä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi hitsi iiiik! ootko huomannu, etten muutenkaan kirjota kirjakielellä? :D

   Poista
  2. kirjakieli on eri asia kuin oikeinkirjoitus:)

   Poista
  3. rakas anonyymiseni, jos sinua ihan hirmusesti häirittee se, että kirjotan matiikan väärin (jonka alan kyllä tästä lähtien tekemään tahallani), niin ei sinun ei tartte lukea minun blogia :)

   Poista
 2. Aika noloa leikkiä blogissa jotain pikkuaikuista, kunnes joku kommentoi erillä lailla kuin "oot ihana!!!!!!!", alkaa se oikea kypsymättömyys paljastua kun vastaillaan tähän tyyliin:DDD Hohhoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jestas ano! mie en leiki ketään enkä mitään. mie oon ihan tämänlainen ihminen, enkä todellakaan oota lukijoilta mitään "oot ihana!!!!" -kommentteja, koska en vaan tajua, mitä ideaa niissä on. en oo todellakaan aikunen, enkä haluakkaan olla - ja on varmaan ihan normaalia olla vielä kypsymätön 15-vuotiaana?
   minusta on lähinnä noloa tulla toisten blogiin valittamaan jostaki ihan aiheettomasta ja vieläpä anonyyminä.

   Poista