maanantai 17. syyskuuta 2012

Rakasta mua sellaisena kuin oon

 Koska ette oo selvästikkään saanu tarpeeksi nähä minun pärstää, niin nytpä sitte näätte! Ja vielä semmosta minua, jonka hiukset on vieläki uinnista märät ja sojottaa pienillä kiharoilla minne sattuu. Meillä on nimittäin ollu peruskoulun viiminen uintitunti - jes! Se meniki siinä lilluessa pottukattilan poreissa ja tuijotellessa jotaki uimavahtia, joka oli kyllä aika 7/5. Tulihan sitä vähän kikateltuaki tyttöjen kanssa. Ja tuli myös ennen uintia juostua peruskoulun viiminen coopper ja ihan hyvin tuloksin! Vaikka en mikään überhuippu juoksija ookkaan, enkä monen mielestä timmeimmässä kunnossa (joka on ilmeisesti muille isompi ongelma, ku mulle), niin paransin omaa viime vuoden tulosta 100 metrillä. Ja ainoa asia, mitä oon muuttanu elämäntavoissani, niin oon alkanu mopoilemaan...
         Tänään on ollu ihan perus päivä muuten koulussa, biologiassa tutkittiin kiviä ja puhuttiin niiden syntymisestä (joo, kiviäki kiinnostaa). Enkun tunnilla sitte minut ja Ilkka eristettiin käytävään kirjottamaan ainetta, jonka muut kirjotti sillon, ku me oltiin kipeitä. Oikeasti tunti meni Ilkan kanssa erinäisistä jutuista juttelemalla, jonka takia aineen kirjottamisesta tuli mulle kotiläksy - onneksi saan sittenki kirjottaa sen koneella, vaikka muut teki sen käsin. On tästä väärästä kynänotteesta jotaki hyötyä! ;)

Ilta menny partiohommissa. Oon nimittäin ollu suunnittelemassa meiän lippukunnan aluillaan olevaa samoajaohjelmaa, jossa me saadaan kuulemma toteuttaa päättömimmätki ideat! Huippuako edes! Jäin kaupunkiin hetkeksi vielä kuvaamaan Janeten kanssa kuviskoulun tehtävää.
Nyt sitte pitäis tarttua tuumasta toimeen ja alkaa tekemään huomiselle kaikki läksyt ja lukea siihen perhanan karttakokeeseen, johon pitää opetella kaikki maakunnat ulkoa ja osata sijottaa ne kartalle, sekä pitää opetella kaikki yhteen monisteeseen merkatut vaarat ja tunturit ja neki pitäis osata sijottaa oikein... Tuskaa tämä viimiseen iltaan jättäminen!

Kohta muuten on 500. postauksen vuoro - näinki kauan siinä kesti, ku menin hölmönä poistamaan pari vanhaa postausta tuolta kaukaa vuosien takaa. Mutta sitte tulee sitä erikoispostausta! Luvassa ois jossaki vaiheessa myös yks haaste, jonka nyt sain myös. Mutta eka vähän maakuntia päähän, katotaan sitte uuestaan :)

2 kommenttia:

  1. oi miten jollaki voi olla noin ihanan väriset silmät!! :o ja oot muutenki tosi kaunis :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitoskiitos! tuommoset on vaan mulle jostaki päähän putkahtanu :)

      Poista