keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Rakkautta ja kahvinpalvontaa


Väsymys on vallannu minutki... Mutta pirteästi on kuitenki jaksettu tämä päivä! Minun oli tarkotus laittaa tuo 500. postaus julkaistumaan itestään aamulla, mutta jostain syystä se oli julkaissu ittensä sillon jonnekki kauas vanhojen postausten sekaan. Mutta nyt se on tuossa ja toivottavasti tykkäätte! :)

Tää päivä on menny kohtuu nopeasti, enkä oikeastaan muista mitään, mitä koulussa tapahtu - paitsi sen järjettömän tungoksen, joka on aina kirjotuspäivinä ja sen, että me suunniteltiin Eevin kanssa, että me aletaan leipomaan jotain hienoa ja hyvännäköstä joku päivä, ku nähtiin liian paljon hyvää. Oon myös aikalailla sitä mieltä, että Roald Dahl oli jollain tavalla mielipuolinen kirjailija, mitä sen novelleista voi päätellä. Silti, ihan hyvä mielipuolikirjailija.
Koulussa muuten huomattiin, ku katottiin ikkunoista ulos, että meiän koulun lähistöllä olevat tiet oli ihan tukossa ja oli hirveä ruuhka. Joku oli nähny ambulansseja ja poliisiautojaki ajavan siitä - nyt sitte illalla sai lukea Iltalehestä, että kaks kuoli, ku auto ajo yhen sillan tolppaan.

Koulun jälkeen oon melkosesti urakalla ottanu niitä filmikuvia ja sainki loppujen lopuksi koko filmin täyteen kaikensorttisia löydöskuvia Rovaniemeltä - mm. kuvia sillan pulteista ja kirkon ovenkahvasta (joka on muuten pirun hieno!). Ja opin käyttämään filmijärkkäriäki. Näimpä meiän ihanainen Susanna (kuviskoulun ope) oli ylpeä minusta. Meiän porukasta oli suurin osa pois tänään, jonka takia me paikalla olleetki saatiin vähän löysäillä. Vaikka mieki suurinpiirtein puolet ajasta vaan istuin ja ootin, että Pinja ehtii toisesta luokasta mulle palvojaksi tai ootin, millon Olli lainaa mulle silmiään hetkeksi, niin mie oon yks tehtävässä pisimmällä olevista meiän ryhmästä. Oon aikas innostunu tuosta työstä - mutta mistäpä mie en olis? :)

Kun tulin kotiin, minua ootti Nyksy-Lotan lähettämä joka-naisen-leffasivistys-paketti. Arvaatkaas kuka viettää viikonlopun leffakoomassa! Mutta nyt tämä tyty jatkaa Sons of Anarchy -linjalla ja höpisee muuta huomenna teille. :)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Ihanaa syksyä!

    # Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)

    VastaaPoista