torstai 13. syyskuuta 2012

Syksysumua


Nyt kun kamera on back in business, niin mulla tekee hirmusesti mieli kuvata - eikä siis ihme, että ulkona oleva pieni auringonpaiste ja syksyiset värit sai minut nostamaan pyllyni ylös tuolista ja lähtemään kuvaamaan ekat kunnolliset syksykuvat ja vieläpä minun lempparityyleillä toteutettuna! Lähikuvat, päällekkäisvalotus ja sumeat kuvat... Oli ikävä teitä Mitäs te tykkäätte noista räpsyistä?
Jos joku rovaniemeläinen muuten haluaa minun ottamia räpsyjä itestään, niin nyt ois mahollisuus semmoseenki. Että rohkeasti vaan kommentilla halukkuutta tulemaan, niin katotaan yhteinen aika ja ollaan yhteyksissä, niin kyllä hyvät kuvat saahaan otettua :)

Tänään oli ihan säälittävän lyhyt koulupäivä, eikä me mitään "oikeita kouluhommia" pahemmin tehtykkään. Ekalla tunnilla meillä oli jonku kitaran rämpyttelijän konsertti, joka kieltämättä soitti ihan hyvin, mutta oli sitä kuitenki aika uuvuttavaa kuunnella. Ruokailu meni lähinnä kemian kokeeseen lukiessa ja kaikesta turhaaki turhemmasta höpötellessä. Ruottissa me oltiin atk-luokassa ja koska olin taas tehtävien kanssa niin nopea, niin lopputunti meniki pasianssia pelatessa. Me myös jäätiin lukkojen taakse sinne atk-luokkaan, kun sen luokan ovi on rikki tai se lukko vaan pyörii, eikä sitä saatu sieltä sisältä enää auki. Onneksi ninja-Matti hyppäs ikkunasta ulos ja kävi avaimella avaamassa sen oven ulkopuolelta, ettei tarvinnu jäädä sinne kököttämään, kunnes joku huomaa, että me puututaan. Kemian koe oli kohtuu vaikea, vaikka osasin suurimman osan asioista ja melkein kaikkeen osasin varmuudellaki vastata - nyt vaan sormet ristissä toivotaan, että vastauksetki meni ihan oikein!

Koulun jälkeen tekasin pitkästä aikaa mikrobrownien, joka onnistu ulkomuistista täydellisesti. Tein myös vikat rippikoululäksyt ja seuraavaksi ois vuorossa äikän novellianalyysi loppuun, vaikka väsyttää ihan pirusti. Onneksi tämän illan suunnitelmat meni mönkään, niin pääsee ajoissa nukkumaan! :)

Heiheiheii en oo muuten tainnu muistaa mainita, että mulla löytyy Twitter myös kaiken maailman käyttäjistön seasta, vaikka en sinne niin usein kirjottelekkaan. Mutta jos jotakin kiinnostaa, niin minut löytää nimimerkillä Eannadele, jonne pääsee tuota klikkaamallakin. Pitäiskö sillekki tehä oma nappula tuonne alas Formspringin ja Bloglovin'in joukkoon?

4 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeitä kuvia! Olis kiva jos tekisit sun musiikkityylistä postauksen! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! voisin tehäkki semmosen, ku en oo koskaan tehny muistaakseni :)

   Poista
 2. Anna olet kaunis! :)

  ssomedayss.blogspot.com

  VastaaPoista