tiistai 23. lokakuuta 2012

And dreamed this momentKun katsoo ikkunasta ulos, luulisi olevan talvi. Kyllä siellä kylmä onkin, mutta loppujen lopuksi kaikki onkin vain huurteessa, joka enteilee talvea. Nenässä on tuttu pakkasen haju ja hiukset leijailee melkein innoissaan vastaanottaessaan vanhan ystävänsä. 

Enkä tykkää yhtään. Tartten uuen talvitakin, mutta ei oo hajuakaan, millasen haluaisin ja vaikka tietäisin, saisinko semmosta edes. Viikonloppuna vois tietenki käyä kattelemassa, jos löytyis joku kiva ja vieläpä kohtuu halvalla.
         Tää päivä on ollu jees ja vihdoin on tullu korkattua ysiluokan valinnaistuntejaki, nimittäin köksä! Mulla vaihtu ryhmien yhistämisten takia ope, joka tuntuu ihan hullulta - opetustavat ja -tyyli on aivan erit, mutta kyllä tää uuski on ihan jees - ainaki lepposa, kun pelattiin jotaki Myllyn Paras -tietovisaaki koko luokan kanssa yhessä netissä. Meillä oli myös oppilaskunnan (lue: oppilaskunnan valtuusto, nii ei tartte nipottaa) kokous, joka oli oikeastaan eka oppilaskunnan "oikea kokous" mulle, mutta seki meni hyvin - ainaki se sisäls paljon naurua! :)

Koulun jälkeen oon istunu vaan kotona tekemässä sitä, tätä ja tuota. Äsken tulin vartsusta ja meillä oli semmonen miettimis- ja pohdiskelukerta, joka oli vähän hassu, mutta ihan jees seki. Nyt minun pitäis tehä läksyt ja alkaa miettimään, mitä sitä huomenna pistäis päälle, kun kerta meillä on vihdoin ja viimein koulukuvaukset. Pitäs myös ehtiä tehä yhet pienet jutut kaverikuvaa varten, jonka meinaan ottaa. Noo, eiköhän tässä vielä ehi, ennen ku kaadun sänkyyn rättiväsyneenä. :)

ps. himottaa ihan hirveästi valkosuklaamoussea!

6 kommenttia:

 1. Hyvää kouluviikkoo sinne, mä oonki lomalla! :))
  Mutta ihania kuvia ja ihana blogi !
  Kurkkaa mun blogiin ja saa liittyy kans lukijaks (:
  ssomedayss.blogspot.com

  -Elsa

  VastaaPoista
 2. heei, millä kuvankäsittelyohjelmalla muokkaat kuvat tuolleen päällekkäin? :) näyttää oikein hauskalta ja haluaisin itsekkin leikkiä! ((: Blogisi on muuten todella kivaa luettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se nyt vähän riippuu - jos haluun ihan koko kuvan peittävän päällekkäisvalotuksen niin käytän photoscapea (ilmanen, netistä) ja jos jotaki vähän spesiaalimpaa, nii käytän gimppiä (seki löytyy ilmaseksi netistä). :)

   Poista
 3. tuo skyfall on aivan yli-ihana biisi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niihän se on, vaikka adelelta löytyy kyllä parempiaki! meinaan harjotella tuon pianolla :)

   Poista