maanantai 29. lokakuuta 2012

Cry me a tree


Kuvien muokkausinto on syttyny! Ja muuki taiteellinen fiilinki. Oon eilen ja tänään katellu kaikkia hienoja kuvia ja inspiroitunu sitte niistä niin. Harmi vaan, että minun päivät menee taas ohi hujauksessa ja nyt alkaa kunnon partiomarraskuu, kun eka nyt viikonloppuna on retki, sitte tetti partiotoimistolla, siitä seuraavan viikon viikonloppuna oon johtajana Lapin partiolaisten järjestymässä tapahtumassa ja siitä seuraavan viikon viikonloppuna retki. Miinuksena vielä se, että mulle harvemmin suostuu ketään kuvailtavaksi ja just ihmiskuvia haluisinki ottaa - että haloo rovaniemeläiset, ilmottaudu, otan mielellään kuvia sinusta! :)
Alkaa itteä ärsyttää ottaa aina omasta pärstästä kuvia...

Tää päivä on alkanu nopsasti pommiin nukkumisella, vaikkaki taidokkaasti ehin kouluun - mutta en ehtiny aamukahvia juua. Koulussa oon pomppinu paikasta toiseen ja ruokavälkkä meni tehdessä meiän koulun halloween-pukeutumispäivän julisteita - hyvä, ku ei ees itekkään tiiä, miksi pukeutuu. Huomisesta mulla sitte menee kaks tuntia siinä, kun hypin koko koulun eessä jätesäkki päällä, kun meillä on joku kierrätyshommeli salissa, jossa oon juontajana.

Nyt kuitenki jatkan Sons of Anarchyn kattomista ja ehkä sitte joskus teen läksytki ja luen kokeisiin! ;)
Ehotelkaahan mulle, miksi voisin pukeutua sinne pukeutumispäivään!

6 kommenttia:

 1. olis kiva tulla sulle kuvattavaksi mutta epäilen kyllä vahvasti että siitä tulis mitään mun takia kun en osaa olla kameran edessä jos en tunne kuvaajaa kunnolla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh jenni! sitte pittää tutustua ja kuvailla vasta sen jälkeen :) tai aikana!

   Poista
 2. pyydä hannua, jos se ei suostu tulen mielelläni kuvattavaksi:3

  VastaaPoista
 3. Kiva toi toinen kuva :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista