torstai 4. lokakuuta 2012

Feel the colours
Oon tänään astunu mukavuusalueeni ulkopuolelle kuvanmuokkauksessa ja ladannu Gimpin minun koneeseen. On mulla se joskus ollu, mutta se jumitti ihan hemmetisti, enkä pahemmin osannu käyttää sitä pari vuotta sitte (vaikka Photaria eli PhotoShoppia osasin käyttää jo sillon), joten poistin sen. Nyt kuitenki se on siis koneella uuestaan ja mitä nyt oon kokeillu, niin ihan hyvin tää toimii - halpisversio Photarista vaan, vähän erilainen. Mutta ihan kivoja kuvia mie minusta sain tällä aikaan! Ehkä tää sittenki on ihan hyvä juttu - ehkä jopa se mun juttu. :)

Tänään ei oo ihmeempiä tapahtunu. Oon lähinnä istunu vaan nuvan kokouksessa ja kohta pitäis lähteä toiseenki kokoukseen - meiän koulun johtokunnan nimittäin. En tiiä, miten jaksan, enkä pahemmin tiiä, missä se on, mutta menossa kumminki! Sen jälkeen voisin sitte vihdoin kattoa maanantaisen Good Wifen ja vähän rentoutua, kun nyt oon ollu koko ajan menossa tai tulossa.

En muista muuten, että oonko sanonu täällä, että meinaan opetella jonku klassisen kappaleen pianolla molempikätisesti. Mulla on taidot vähän ruostunu, mutta ei se haittaa! Joten siis saa ehotella jotaki kivoja klassisia, jota tiiätte - itellä ollu ekana mielessä joku Titanicin kappaleista, River Flows in You tai Clair de Lune, koska oon kuullu ne monesti. :)

8 kommenttia:

 1. clair de lune on ihana, opettele se! :-D ja sitte se my heart will go on eli titanicin se musiiikki :):) mie osaan ite noista ton river flows in youn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii on! mutta kattoo nyt, minkä opettelen. tuon my heart will go on'in osaan sillee normisti ilman säestyksiä (= bassot ja melodian) :)

   Poista
 2. voiko Gimpillä tehä päällekkäisvalotusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voihan sillä! ja tulee vielä nätimpää jälkeä, mitä photoscapella. tosin gimpin päällekkäisvalotuksessa pitää tietää mitä tasot ja maskit on, niinku photoshopissa. :)

   Poista
 3. Kauniita noi lehtikuvat :) Kiva blogi muutenkin!

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ja muutenki tosi kiva blogi (: !

  http://life-of-milja.blogspot.fi/

  VastaaPoista