maanantai 22. lokakuuta 2012

Fuck it's monday


Nyt ollaan kotiuduttu Turkista ja alotettu arki - ah niin ihanalla - koululla! Loma meni tosi hyvin ja Turkista teen vielä erillisen postauksen kuvien kanssa, kunhan tässä ehin. Tää viikko on kalenterin mukaan jo aikalailla täysi - on koulukuvauksia, kokouksia, kokeita... Onneksi sitte viikonloppuna saa pitää vähän hauskaa, kun minun kielikurssikaveri Eerika tulee meille koko viikonlopuksi! :)

Päivä ei ollu mitenkään kummallinen ja oon oikeastaan ilonen, että meillä vaihtu jakso, koska koulu alko äikällä, josta oon aina tykänny (jopa siitä kaikesta pilkun nussimisesta, mitä meillä tänäänki oli). Oli aivan überhuippua nähä kaikkia kavereita viikon jälkeen ja huomata, miten sitä kaikki muuttuu vähäsen viikon aikana. Sain muuten Pinjalta tuliaisenki, kun se oli käymässä ranskassa - mansikkasiirappia! Ite en oo vielä ehtiny antaa kavereille tuliaisia, koska aamulla olin vähän töttöröö, enkä sitte muistanu ottaa niitä mukaan.

Koulun jälkeen menin käymään Ukkiksella hakemassa kaikenlaisia lippusia ja lappusia huomista vartsua varten, joka pitäis tässä vielä ehtiä suunnittelemaan. Sieltä tulin sitte Lotan poikaystävän kyydillä kotiin ja tässä oonki sitte oikeastaan vaan purkanu laukkua ja istunu koneella. 
         Mulle oli muuten tullu s-posti, jossa kyseltiin, oisinko kiinnostunu kirjottamaan mielipidekirjotuksen mulle tärkeästä asiasta Vaikutteeseen, eli yhteen Suomen Nuorisovaltuustojen liitto - Nuva ryn monimediajulkasuun. Oon tosi innoissani tästä, kun kerran minua ihan pyydettiin kirjottamaan tämmöseen! :)

Oli muuten ihana huomata, miten paljon teiltä oli tullu kommentteja loman aikana. Nyt kuitenki voisin alkaa miettimään läksyjä, laukun purkamista, huomista vartsua ja ties mitä kaikkea muuta, jotka ei voi oottaa huomiseen! 

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja muutenkin kiva blogi tää! :)

  http://jennakettunen.blogspot.fi/
  käys kurkkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo eka kuva. Minäkin olin viime viikolla etelässä ja lämpöä tosiaan riitti :)

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista