keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kakkakeskiviikko

Elämäni ekaa kertaa kirjotan tämmösen kunnon valivalipostauksen. Mitään laadukasta tää ei siis tuu olemaan, joten jos ei kiinnosta se, millasta minun elämä joskus on, skippaa suosiolla yli.Mulle jäi tästä päivästä paska fiilis päälimmäiseksi pintaan, jonka vuoksi aattelin listailla päivän plussat ja miinukset ja tehä teille niistä tänne videon. Lisää miinusta siis siitä, että en saanukkaan tehtyä tätä videolle, koska jostakin syystä minun koneen webbikameraohjelma ei suostunu kuvaamaan sitä ties kuinka monennella kerralla. Joten mennään siis näin.

+ Plussaa
Sain minun (keväästä asti hukassa olleen) ukulelen virittimen takasi, kun minun musiikinope oli löytäny sen musiikinluokasta - oikeastaan viime keväänä jo, mutta se jäi kuulema sinne vähän pyörimään.
Me saatiin koulusta mielenkiintonen kirja luettavaksi (vaikka siis en oo sitä vielä alottanukkaan, niin siltä se ainaki kuulosti).
Opin kuviskoulussa kehittämään filmikuvia ja kehitin siis pari elämäni ekaa sellasta. Hienoja oli!
Musiikintunnilla soitettiin Adelen Rolling in the Deepiä täysillä ja suunniteltiin meiän tulevaa esitystä.
Ostin uuden Costumen, vaikka vanhaki vielä lukematta.

- Miinusta
Nukuin huonosti, jonka takia päätä särki/särkee, jonka takia piti käyttää silmälaseja koulussa, että ainaki enkun kokeessa pysyisin kärryillä ja oikealla rivillä, vaikka muuten oon tänään ollu aika hias.
Meillä oli telinevoimistelua, jota oon vihannu ala-asteelta asti.
Koulupäiväki kesti 8.15-15.45 ilman minkäänlaisia jälki-istuntoja. Tää on tää uus jakso...
Oon yöllä heränny siihen, että nuo päätti alkaa riitelemään.
Enkä oo pahemmin saanu syötyä tänään kunnolla.
Mulla on lähössä ääni, joka ei oo kiva - eihän sitä mykkänä voi elää.

Eli tästä voidaan päätellä, että oon aikalailla miinuksen puolella tämän päivän suhteen. Mulla ois nyt kumminki tarkotus nostaa sitä ihan pikkusen - ehkä melkein plusmiinusnolla-tilanteeseen - menemällä nyt oikein lämpimään suihkuun ja sen jälkeen nukkumaan. Ehkä niistä läksyistä huolehitaan sitte myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. siis ai mitä onko teillä 15.45 asti koulua o.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei sille oikein voi mittään, vaikka ollaan me harmistuksemme ilmastu! :(

      Poista