maanantai 15. lokakuuta 2012

Kaksi kertaa yksitoista plus yksitoista

Mulle on viime aikoina pukannu haastetta haasteen perään ihan urakalla. Sattunu jopa kaks samaa haastetta tulemaan - nää sain this is me -blogin Susannalta ja Wild ones -blogin Saralta ja Noralta, kiitokset näistä. :)


"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised."

1  Each person tagged must post 11 things about themselves. / 2  They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them. / 3  They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag. / 4  They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post. / 5  These lucky bloggers must then be told. / 6  There's no tag backs.1  Yksi parhaista kesäkuvista.

2  Asia mitä teet aina, kun on paha olla? Kirjoitan tosi syvällisen tekstin (jota en aina julkaise), puhun siitä jollekki, olen omassa huoneessa soittamassa pianoa, luen blogeja... Miltä ikinä tuntuuki, mutta entisiin pahanolon tunteisiin en halua palata.
3  Ihminen jolle kerrot ensimmäisenä uudet jutut? En tiiä, ehkä Eevi. Se on vaan semmonen ihminen, jolle pystyy heti hypettämään uusista asioista. :)
4  Kauan olet kirjoittanut blogia ja syyt aloittamiseen? Tää on mun eka blogi, jonne eka postaus putkahti 4. kesäkuuta vuonna 2010, joten siitä asti aikalailla tauotta. En tiiä, miksi alotin, koska en ees lukenu blogeja siinä vaiheessa, kun alotin bloggaamisen ite. Kai jotenki ajatus siitä, että ikuistan pienen osan minun elämää tai kirjotan vihdoin päiväkirjaa -ajatus sai minut tarttumaan toimeen?
5  Kuva lävistyksistäsi. Ei varmaan pahemmin kuvia kaivata peruskorvisrei'istä? Ei muuta oo, eikä tuu.
6  Mitä ja missä opiskelet? Opiskelen peruskoulun viimeistä luokkaa Rovaniemellä Ounasvaaran yläasteella.
7  Lempiasia mitä teet ystäviesi kanssa? Nauran ja juoruan! Hah, en kyllä oikeasti tiiä. Varmaan jotaki päättömiä juttuja, mille saa jälkikäteen nauraa. :)
8  Mukaan tempaavin/lempikappale? 

9  Elämäsi idoli? Kiistattomasti Adele.
10  Paras blogi? Monia, mutta mm. Henkarillinen hattaraaTick Tick BOOMmisty grey ja comme ci comme ca on mun lemppareita. Onhan niitä paljon muitaki yhtä hyviä, joita luen, mutta nuo tulee aina ekana mieleen! :)
11  Paras asia itsessäsi sanoin tai kuvin? Nauru, silmät ja luotettavuus.
1  Mikä on unelmien matkakohteesi? Oon aikalailla kaikissa unelmissa jo käyny (lähtisin toki uuestaanki samantien!), mutta vielä ois käymättä Australia ja USA. Norjaki vois olla mielenkiintonen kokemus! :)
2  Jos pääsisit jonkun näyttelijän tilalle johonki leffaan niin mihin ja kenen tilalle? Vaikea kysymys! Mutta Keira Knightleyn (elokuvassa Elizabeth Bennet) tilalle Ylpeyteen ja ennakkoluuloon.
3  Onko sinussa jokin asia, jonka haluaisit muuttaa ja jos on niin mikä? On montaki esim. haluaisin kivemmat sormet ja kynnet.
4  5 parasta biisiä tällä hetkellä? Tämätämätämätämä ja tämä
5  Mitä kouluainetta inhoat kaikista eniten? Entä mikä on paras? Inhokki on ehdottomasti kemia tai fysiikka, koska ne ei oo mun mielestä loogisia hommia. Paras taideaineista on musiikki ja lukuaineista äikkä!
6  Kuinka kauan pystyisit elämään ilman sähköjä? Helposti pariki viikkoa, kunhan on hyvä porukka.
7  Millainen olit pienenä esim 1-6v? (laita kuva!!) Olin varsin söpö.


8  Mikä on haaveammattisi? Miksi? Psykologi, koska pääsee oikeasti auttamaan jotaki, tapaa erilaisia ihmisiä, saa työskennellä nuorten parissa kans (ja on kohtuu hyvä palkka...).
9  Mikä on paras muistosi? Kielikurssi tai viime juhannus. Ja onhan niitä pienempiäki nimeämättömiä hetkiä, jotka on parhaita.
10  Haluaisitko olla joku muu kuin sinä? Kuka ja miksi? En, siksi.
11  Kuvaile parasta ystävääsi kolmella sanalla. Ihana, luotettava ja paras!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. jestas, mulla on taas sulle kaikkea kerrottavaa!

   Poista
 2. oi ompa sulla ihana blogi! ♥ oot myös ihan huippukaunis :)

  salaisuuksiaikkunanraossa.blogspot.com

  VastaaPoista