tiistai 2. lokakuuta 2012

Oikeanlaista kemiaa ja kaakaotaMinun piti raahautua heti koulun jälkeen kameran kanssa ovesta ulos ottamaan muutamat räpsyt vielä hetken aikaa ruskassa olevista puista, mutta kappas kehveli, mitä kävikään - alko satamaan kaatamalla vettä! Ehkä sitte toisella kerralla, ellei ne lehet tipu puista tässä yks kaks. :)

Havahuin eilen siihen ajatukseen, että on enää kaks viikkoa aikaa siihen, että löhöilen altaalla Turkissa viien tähen hotellissa - luksustako edes? Katottiin äitin kanssa myös viime vuoden lomakuvia ja halu ulkomaille kasvo entisestään! Tajusin samalla myös sen, että oon taas myöhästyny bikinien myyntikaudesta. Onneksi H&Mn nettikauppa auttaa ja sieltä löyty aika kivat valkoset bikinit pinkeillä kuvioilla - toivottavasti ne nyt sitte vaan ehtii! Vois muuten lähiaikoina raahautua kaupunkiinki shoppailemaan, kun tuntuu, että vaatekaapista ei löy'y mittään kivaa päälle... Vissiin taas shoppailukärpänen purassu tai ehkä mie alan pikkuhiljaa tykkäämään shoppailusta....hyi!

Tänään me ollaan kemiassa saatu hommailla oikeanlaista kemiaa ihan oikeat ja oudot lasitki päässä - heilutella ja kuumentaa kivan värisiä aineita. Muuten koulupäivä meni tylsän normaalisti. Oon nyt taas saanu merkitä aika monet kokeet kalenteriin, Wilmassaki näyttää olevan jo viis koetta tulossa...
         Äsken tulin vartsusta, jossa oli taas tosi mukavaa - on oikeasti aika dream come true, kun on saanu oman vartsun johdettavaksi. Meillä oli tällä kertaa ensiapua ja taisin vähän säikytellä niitä III asteen palovammoista liikaa... Mutta niin.

Tällä hetkellä minun pitäis olla lukemassa huomiseen enkun epäsäännöllisten verbien kokeeseen tai matikan kokeeseen, joka on perjantaina, mutta kaikki muu tuntuu kiinnostavan taas liian paljon enemmän... Jospa nyt kumminki teen itelleni ison kupin kaakaota (hellalla, en mikrossa!) ja alan keskittymään kouluhommiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti