maanantai 8. lokakuuta 2012

Superhypermegamaanantai!

Nopsat päivitykset ja sitte lähen taas perehtymään kemian ihmeelliseen maailmaan! Tänään on ollu huippu päivä ja oon ollu hyvällä tuulella - oon myös saanu hyviä idiksiä siihen, mitä postauksia teen tänne syysloman ajalle ajastumaan! Tänään on tullu myös uusittua enkun toinen verbikoe, vaikken siitä ekallakaan kerralla mitään hylättyä saanu, mutta kerta annettiin parantaa numeroa, niin päätinpä sitte ysin kunniaksi niin tehä - ja 10- siitä tuliki! :)
Liikunnassa meillä oli retkeilyä ja me ollaan hyvillä mielin (ja hyvällä säällä!) saatu reippailla meiän huippuporukalla läheiselle laavulle paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja - paras tapa lopettaa viikon eka koulupäivä! 
       Hetken aikaa koulun jälkeen kattelin Lotan kanssa Sons of Anarchyä, mutta sen jälkeen oonki lukenu huomiseen ja peruskoulun vikaan kemian kokeeseen. Herran jestas oikeasti, miten aika menee nopeasti! Viiminen kemian koe peruskoulussa. Minusta tulee vanha - mutta ei kylläkään niin vanha, mitä Lotasta, joka saavuttaa huomenna täysi-ikäisyyden! ...pitäs senki lahja paketoia tänään :)

4 kommenttia:

 1. Haastetta :)

  http://laurarainbow.blogspot.fi/2012/10/haastetta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että, kiitos! miepä teen ja laitan tulemaan tänne joskus :)

   Poista
 2. ihana ulkoasu ! :)

  http://mamitun.blogspot.fi/ < käy tsekkaamassa!

  VastaaPoista