keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Me and my naked face

Sillon ku mie alotin bloggaamisen, en käyttäny meikkejä. En ees omistanu huulikiiltoa tai käyttäny ees pahemmin huulirasvaakaan. Olin just siinä pahimmassa finni-iässä ja julkasin tänne silti kuvia itestäni ja omasta naamastani - muokkaamattomana. Enhän mie mitään ohjelmia osannu käyttää. Mutta sitte mie kasvoin ja aloin tekemään niin, näin tai noin - poistin finnin sieltä tai täältä ja olo tuntu kauniimmalta.
             Tyyliä metsästämässä -blogin Veera alotti blogimaailmaan haasteen, joka mun mielestä on kaunis ja jatkamisen arvoinen  haaste. Postata oma naama blogiinsa ilman meikkiä ja hiukset ilman sen kummempaa laittamista, ja muokkauksia tekemättä. Mieki päätin, koska ei kai se nyt maata kaada? 

En pahemmin liiku julkisilla paikoilla ilman meikkiä. En kyllä yleensäkkään partioleireilläkään oo ihan meikittömänä - mulla on yleensä sillon tosin vaan peitepuikkoa ja ripsaria. Mutta silti. Viime viikonloppuna uskaltauduin ottamaan muiden läsnäollessa meikit pois, kun me puhuttiin siitä, miten vaaleat ja olemattomat ripset mulla on. Meikit pois otettuani yks minua pari vuotta nuorempi poika tokaisi: "Et sie näytä eriltä. Ihan yhtä nätiltä vieläki" ja se kyllä pisti hymyilemään. :)

Mutta siinä mie nyt olen. Luonnonkiharoillani ja naama maalaamattomana. Ja minusta sinunki pitäis osallistua tähän haasteeseen - kyllä me ollaan kauniita ilman meikkiäki!

ps. älkää tappako minua siitä, että laitoin kaks samaa kuvaa vierekkäin ohjelman kanssa, että sain blogin levysen kuvan! 

8 kommenttia:

 1. mun mielestä oot nätimpi ilman meikkiä :)

  VastaaPoista
 2. tekisin melkei mitä vaa et mulla ois tollaset kiharat ;__; nimim. alan just laittaa lettei yöks x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kuules, nuista on joskus niin paljon vaivaaki!

   Poista
 3. oot niin kaunis! ja ihana tukka♥

  VastaaPoista
 4. näytät ihan maria sidiltä,ja olet muutenkin yhtä positiivinen ja "lämmin" kuin maria, ja tämä ystäväiseni on kohteliausuus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha toivottavasti en kuitenkaan sen ikäseltä kumminkaan vielä näytä! mutta kiitos kumminki :D

   Poista