lauantai 10. marraskuuta 2012

Ruokakaupan stoorinurkka


Mulla ei eilen ollu mikään kiire herätä, koska minun tettipäivä oli "etätyöskentelyä", kun minun vastuuhenkilö lähti Espooseen. Minun hommana oli siis vaan kuvittaa lauluvihkoa koko pitkä päivä - tai sillee, miten jaksoin ja halusin, koska hengellisen työn työntekijöillä ei oo työaikaa. Kunhan saan ne kuvitukset vaan tehtyä tässä viikon aikana. Ja kyllä ne ainaki eilen illalla edisty jonku matkaa.

Vaikka mie alotinki minun perjantaipäivän heräämällä siinä puoli kahentoista aikaan, niin mie ehin tehä ihan hirrrrmusesti asioita; pienen löllöttelyn jälkeen nimittäin olin jo kattelemassa bussiaikatauluja, koska minun piti käyä koululla hakemassa vesistökarttakokeen moniste, joka oli sinne jääny. Ei kai siinä, seuraava bussi meni kahenkymmenen minuutin päästä ja sillä mie pörhälsin koululle, jossa en kauaa ollu, vaan lähin kävelemään kamera kaulassa keskustaan syöntiaikeissa. Syöminkien jälkeen käväsin Filmtownissa moikkaamassa Reettaa ja Mattia ja ostamassa irtiksiä. Sieltä hyppäsinki auton kyytiin ja huristelin Oonalle mutustelemaan niitä karkkeja ja ottamaan parit räpsyt, sekä puhelemaan henkeviä ja vähemmän henkeviä jutskia. Meillä oli tarkotus hypätä räpsyjen otteluiden jälkeen bussiin, mutta meiän tuurilla se tietenki huristeli meiän ohi, kun oltiin kävelemässä pysäkille - seuraavalla sitte, vaikka luultiinhan me siinä välissäki, että oltais päästy, mutta väärä suunta silläki hommalla oli. Mutta kaupunkiin päästiin ja mie sitte sieltä isin kyyillä saavuin kotia puolen tunnin oottelun jälkeen.

Tää päivä on ollu ihan jees, vaikkakin joskus sitä vaan huomaa kyyhöttävänsä ruokakaupan syrjäisissä koloissa ja itkemässä sitä, miten paskasti asiat oikeasti on, vaikkei ne siltä näytäkkään, ja purkamassa sitä kaikkea paskaa pitkillä stooreilla johonki tärkeään.
Loistokohtia on kuitenki ollu se, että Tanja tuli tokaksi, ja että minun hiukset on kivat (vaikka äiti haluaiski, että meen kampaajalle!).

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihania kuvia!
  Tosi kivanoloinen blogi muutenkin! (:

  http://takeofmoment.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tack så mycket! jos tykkäät, niin liity ihmeessä lukijaksi :)

   Poista