torstai 27. joulukuuta 2012

Alligators


Heippa kaikki kultamussukat pikku palleroiset siellä ruutujenne ääressä! :) Tänään ei Anna kirjottelekkaan postausta vaan Minä eli Eevi. 

Yhdentoista aikaan aamulla Anna heräsi uuteen lumenvalkeaan päivään. Anna joi aamunkahvin punaisesta Taika-mukista. Samaan aikaa kolmentoista kilometrin päässä pieni aamu-uninen pallero oli raastettu julmasti ylös herätyskellon voimalla ja istutettu aamupalapöytään. Tietenkin sen jälkeen kun hän oli nautiskellut hampaiden pesusta uudella sähköhammasharjallaan.
            Blaa blaa muutama tunti vierähtää; Anna sekä Eevi kohtaavat kauppakeskus Revontulessa ja marssivat päättäväisesti kohti H&Mn alusvaateosastoa. Pian kolmanneksi pyöräksi pyörii Lumi oman vaaleanvioletin Kånkeninsa kanssa. Koska naistenpuolella oli kauhea jono, niin miestenpuolen kassa pelastaa. Kassajonossahan on myös aina aikaa rupatella vanhojen tuttujen kanssa. Mätsäävien alusvaateostoksien jälkeen he suuntaavat erinäisten mutkien kautta Koffariin (lue: Coffee House). Tarjottimille valikoituu kinkku-juusto-panini, kaksi tuplasuklaakeksiä, jääkaffe mocha, café latte sekä kuuden desilitran musta kahvi (jonka hardcore-Lumi joi ja sai kofeiinimyrkytyksen). Koffarissa vietettyjen stalkkeroinnintäyteisten hetkien jälkeen Eevi ehti vielä tehdä löytöjä Mick'sin miestenosastolta (ah niin täydellinen farkkupaita ♥).
Tämän jälkeen tarinan sankareiden (miinus Lumi) olikin jo aika siirtyä Annalle. Siellä kera teen he stalkkeroivat lisää paikassa nimeltä Formspring. 

Sen pituinen se. See u later alligator.

              P&K Eevi

ps. en ole oikeasti näin huono kirjottaja (okei olen), mutta hope you enjoy :)


Eevi siis ihan innoissaan ilmotti mulle, että se haluaa tänään kirjottaa minun blogiin - tuli tekstistä hyvä tai huono. Ja mikäs siinä, pitäähän sitä ihmisille mahollisuus antaa! Eevi on vähän hupsu, mutta oikeasti hyvä kirjottamaan - tätä kirjottaessa sillä oli kiire, mutta ilmeisesti myös aika kivaa! Mutta suomennettuna koko päivä: kävin shoppailemassa Eevin ja Lumin kanssa, jonka jälkeen mentiin kahville puhumaan tyttöjen juttuja. Ja lopulta Eevi vielä tuli meille. :)
pps. teksti on omistettu hävyttömän pinkit rintsikat ostaneelle Lumille!

2 kommenttia: