sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Ihme sipulikasvi


Ylemmässä kuvassa näette tämän blogin kirjoittajan, eli tytön nimeltä Anna. Anna on juuri syönyt mustikkapiirakkaa, koska on hänen 15. nimipäivänsä. Tänä nimipäivänään Annalla on ollut päällä koko ajan mustat legginssit ja musta löysä tunika, koska hän ei herätessään muistanut, että hänellä on nimipäivä, eikä sen kummemmin jaksanut miettiä suihkun jälkeen, mitä hän laittaisi päälleen. Kuvassa on siis Anna, jolla on järjetön finni nenänsä vasemmalla puolella (paitsi jos sinä katsoisit, niin se olisi oikealla), jonka hän pari minuuttia sitten muokkasi ylhäällä olevasta kuvasta pois, koska hän ei vieläkään halua ikuistaa finnejään nettiin.
                 Alla olevissa kuvissa näette yhden ja samaisen kukan, joka on ilmeisesti eräänlainen sipulikasvi, mutta yllä olevassa kuvassa oleva Anna ei tiedä, mikä sipuli se on, vaikka saadessaan Sipulin nimipäivälahjaksensa hän kyllä kuuli Sipulin oikean nimen. Mutta nyt se on Sipuli. Sipuli sai myös myöhemmin tänään uusia ystäviä nimeltään Muumi-kannu, Hopealusikka, Love-kyltti, Afrikanruusu, Keltainen Mariskooli, rouva ja herra Runo-teekuppi, sekä Venäläinen Suklaarasia.

Hyvää nimipäivää kaikki Annat ja ne muutkin, joiden nimi on jotenkin vääntyny heprean armosta ja suosiosta tarkoittavasta nimestä Hannah! :)
Ja kaikille niille kivaa päivää, joiden nimi on Erkki, koska jos oisin ollu poika, oisin ollu yhtä tietämätön tästä päivästä, kuten kaikki muutkin Erkit.

4 kommenttia:

  1. luulisin, että Sipuli on tarkemmalta nimitykseltään Hyasintti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minusta sipuli on parempi :) mutta ehkä sen sukunimi on hyasintti? ;)

      Poista