maanantai 10. joulukuuta 2012

I'm a gingerbread man!Pipparkaakut on tullu nyt leivottua ja parempi mieli saavutettua! Meillä on nimittäin siis joka vuotinen perinne, että me leivotaan äitin kanssa joululaulujen soidessa pipareita, eikä sitä nytkään tietenkään voinu rikkoa! Leipoessa tulee vaihettua äitinki kanssa monet salaisuudet, joita ei sitte muut tiiä - eikä niitä muille ees kerrotakkaan! ;)
Tonttujen (jotka tulee yhteen pakettiin!) lisäksi painelin myös hienoja peruspipareita, sydämiä, enkeleitä ja yks pingviini ja piparkakkupoikaki mahtu mukaan! Tein kyllä eka taikinasta semmosen törkeän ison möntin, johon vaan laitoin kädet, napit ja silmät, mutta koska äiti ei hyväksyny semmosta, niin piti kaulita seki ihan littanaksi. Voi sitä pientä... Ite en haluais kokea samaa kohtaloa!

Ilmoittaudu, jos muuten kuulut minun ja Eerikan tiimiin, jotka muistaa englanninkirjasta tällaisen runon:
Run, run, as fast as you can! You can't catch me, I'm the gingerbread man!

Nyt kuitenkin meen glögille ja piparille, jonka jälkeen kerranki ajoissa suihkuun ja nukkumaan - josko tätä univelkaa sais vaikka vähän vähennettyä! :)

8 kommenttia:

 1. Tuli heti tuosta otsikosta mieleen ala-aste ja tuo enkun kirjan kohta ! :DDD

  VastaaPoista
 2. :DDDD se on paras melkee ikinä (:

  VastaaPoista
 3. Muistan kohdan myös! Muistan myös sivun kuvituksen. Parasta se, että saatiin ne lukukirjat omaksi, voi lueskella sitten :D♥

  VastaaPoista
 4. MUISTANMUISTAMUISTAN:)))

  VastaaPoista