torstai 13. joulukuuta 2012

You were a nice cup of tea


Mie oon varmaan maailman lusmuin huoneen kuntoonlaittaja, koska nyttenki pitäis olla laittamassa huonetta siihen kuntoon, että tänne vois vielä tänään tulla oululaisia sukulaisia nukuskelemaan. Taidan olla myös lusmuin läksyjen tekijä joulun aikaan, koska en oo laittanu tänään tikkuakaan ristiin opiskelun eteen. Mutta voiskai sitä sukulaisten tullessa alkaa tekemään matikan läksyjä - mikäs siinä.
             Oon tänään kuviksen tunneilla saanu kuulla minun joulutoikkarin kuviksen numeron ja muutenkin palautetta omasta työskentelystäni ja voin sanoa, että aika plussan puolella ollaan taas! Me katottiin myös Lumikki ja metsästäjä -elokuvaa, joka minun harmiksi jäi kesken, koska en sitte nähnykkään, miten se loppu - onneksi Anni sitte paljasti parhaimmat kohat, eikä enää harmittanu, että en kattonu, koska ei siinä kuitenkaan olis ollu minun haluamaa loppua.
              Koko muu koulupäivä meniki sitte seisoskellessa "avaamassa" äänestyslipasta nuorisovaltuustovaaleissa ja naureskellessa Hillan kanssa kummallisille asioille. Te ette tajua muuten, miten tuskaa on olla parhaitten kavereiden lähettyvillä, kun ne tietää jo vaalituloksen ja mie vasta maanantaina!
Meillä oli myös näytelmäharkat ja minusta alkaa tuntua, että tästä joulunäytelmästä tuleeki jotaki. Tai en tiiä, vähän kyllä vielä hirvittää, mutta hyvä siitä tulee!

Isi muuten oli tänään Pellossa (tuossa naapurikunnassa, jonka eräästä ihmisestä oonki kirjotellu joskus aika ahkerasti tänne) töissä ja toi sieltä äitille yllätyslahjaksi tuommoset liisteripaperipallovalot, jotka on minun mielestä aika kiva! Harmittaa vaan, kun en saa niitä omaan huoneeseen, vaikka äiti ei niille keksi mitään paikkaa.

ps. unohin tosiaan viime postauksessa sanoa, että kävin tiistaina kattomassa aamunkoin (vihdoin!) ja minusta se oli twilight-saagan huonoin leffoista, vaikka olihan se kuitenki aika ihanaa katella - kyllä te tiiätte, mistä puhun, jos ootte kattonu sen ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana toi #you were a nice cup of tea"-juttu!:)<3

  VastaaPoista
 2. ootko muuten lukenu twilighteja kirjoina? ne nimittäis voittaa leffat 100-0! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon! luin ne kaikki kuutosella parissa kuukaudessa ja intouduin sillon kattoon elokuvatki. ja siis ehottomasti voittaa leffat! paitsi että niissä ei oo puolialastomia miehiä näkyvillä :)

   Poista
  2. no se!!mutta mielikuvitusta ku käyttää tarpeeksi niin hyvin pärjää ;)

   Poista
 3. Munki mielestä siinä Lumikki ja Metsästäjä- leffassa ois saanu olla parempi loppu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. semmonen tiiäkkö happily ever after? :)

   Poista