tiistai 1. tammikuuta 2013

Emme saa haluta toisiamme


Tässä vähäisen kuvia minun uuden vuoden juhlinnasta. Niinku ennustelinki, me katottiin elokuvaa illalla - ja aika sopivasti valittiin vielä New Year's Eve! Me myös lauleltiin SingStaria, missä minut voitettiin joka kerta, ennen ku huomattiin, että mulla on vaikein vaikeustaso päällä, eikä se helppo, mikä pitäis olla. Voittoputki alko siitä. Me syötiin myös hyvin tortillaa ja keskiyöllä oltiin rannassa kattomassa ilotulituksia, joiden seassa nähtiin poikkeuksellisesti myös sydän-ilotulituksia! Koko ilta mentiin jouluomenan voimilla, joka oli hyvä valinta, koska krapulasta ei ollu aamulla tietoakaan. Uuden vuoden muiskauksenkin sain - tosin Äitiltä poskelle!
Olin myös uuden vuoden kunniaksi kovis ja leikin sädetikuilla.

Tämä päivä on menny koneella löllötellessä, eikä liikettä elämässäni näytä olevan seuraavana parinakaan päivänä - jääkaapille ja takasi taitaa olla pisin matka, mutta mikäs siinä. Jospa loppuviikosta sitte jotaki, että voi sitte ens viikolla sanoa koulussa tehneensä jotaki!

Jos ette vielä hoksanneet, niin teidän unelmat on muuten ilmestyny tänne jo aikasemmin päivällä. Tuntuu, että pissin niistä suurimman osan, mutta kai ne loppujen lopuksi näyttää ihan hyvältä, kun pääsin vielä värkkäämään muokkausohjelman suotimien kanssa.

ps. oon vallan koukuttunu anna puun tähän ja tähän uuteen kappaleeseen - kannattaa kuunnella! :)
pps. oon edistyny sen vähän syvällisemmän/mulle henkilökohtasemman tekstin kanssa, saa nähä millon saan sen ulos...

4 kommenttia:

 1. hei anna mitä asetuksia käytät kun kuvaat ilotulitteita tai tähtisädetikkuja? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilotulitteissa ihan perus P automaattivalotuksella, manuaalitarkennuksella ja jalustalla. ja tähtisädetikut (jos siis meinaat tuota vikaa kuvaa, jossa on sydän ja ekaa, missä on 2013) niin pitkällä valotusajalla jalustan kanssa eli siis S ja sitte säädin sekuntteja :)

   Poista
 2. Tosi kivasti muokattu nää sun kuvat täällä blogissa :)

  VastaaPoista