torstai 21. helmikuuta 2013

Kurre ja kuusi muuta


Haluan kertoa teille elämänohjeen: Jos meette ruokakauppaan oikeasti ostamaan ruokaa, niin olkaa sen verran pois omista ajatuksistanne, että tajuatte ostaa muovipussin maksaessanne tai raahatkaa etukäteen kangaskassi mukaan - älkää vaan luulko, että niiden kaupan ilmaismuovipussien käyttäminen suurelle määrälle tavaraa on ok idea.

Eilen kuviskoulussa oon oppinu, miten Photoshopissa voin liikutella ihmisten käsiä asennosta a asentoon b. Kuviskoulussa oli muutenki tosi mukavaa - meinasin jopa tukehtua kahveihini - mutta illalla sen jälkeen mulla oli tippa linssissä, eikä mikään paras olo. Mutta parempi nyt sitten näin. 
         Tänään oon puolestani saanu enkun harjotusvaltakunnallisen takasi ja siitä tuli 9. Oon aikas ylpeä. Äikän aineen numerotki oli ilmestyny Wilmaan ja siitä tuli 9½, joten tää homma menee ilmeisesti taas hyvin - jos ei mainita metsävisaa. Oon myös nauranu törkeästi Lumin kanssa kurreille ja menny vielä sen pähkinäposken kanssa Cafe Bar 21iin vohvelille ja kaakaolle. Samalla tuli vähän kierreltyä kauppojakin, mutta koska oon melkein pa, niin mitään ei tarttunu mukkaan, jos ei lasketa vartsun rahoilla ostettuja retkijuttuja.
Oon nimittäin käyny siis ostamassa meidän viikonlopun retkelle ruuat ja olin aika koomanen kaupassa, enkä ees muista, mitä kaikkea lapoin mukaan - toivottavasti siis kaiken tarpeellisen, enkä mitään ylimäärästä! :)

Huomenna suuntaan siis retkelle. Ehkä siitä tulee taas kivaa. Ainaki te saatte tänne ajastettuna taas ihan kivan haasteen :)

4 kommenttia:

  1. oiiii mitä kuvia! oot kyllä taitava :-)

    VastaaPoista
  2. Kauniisti tehty blogi! Siis todella kauniisti. Tykkään tästä utuisuudesta ja herkkyydestä tosi paljon, vaikka ei olekaan yhtään sellainen mun tyylinen.

    Http://psychedeliccolours.blogspot.com

    VastaaPoista