lauantai 2. helmikuuta 2013

Matikkaa ja mandariineja


Tältä on näyttäny minun lauantai tällä kertaa. Oon heräilly siinä kymmenen aikaan ja kerranki syöny ihan oikeasti jotaki aamupalaa: liiskuleivän, jugurttia, mandariinin ja kahvia. Kahentoista aikaan minun kummitäti tuli meille kertaamaan matikkaa, jonka jälkeen tuli vähän intoiltua tulevista ystävänpäivätanssiaisista ja lopuksi sitte minun ysiluokan päättärimekosta, jonka ostin Englannista sillon kesällä. Kävin kuvaamassa minun kummitädin lähdön jälkeen niitä potentiaalisia profiilikuvaehdokkaita, joista yks pääty uudeksi kuvaksi.
           Pinja tuli meille kans käymään ja me katottiin yks seiskaluokkaa edeltävänä kesänä kuvattu video, jolle tuli kyllä sen verran naurettua, että vattalihakset oli kipeänä vähän aikaa - ne meiän jutut, ulkonäkö ja ylipäätään koko video! Onneksi ollaan kasvettu niistä ajoista pikkusen :)

Illan oon istuskellu yksikseni ja katellu Putousta poppareiden kera. Vaikka hahmot vaikutti aluksi huonoilta, niin kyllä mulle on suosikit ja inhokit kehittyny tässä matkan varrella. Onko teillä jo lempparia tai inhokkia? :)
Tässä ois vielä tarkotus painaa yks paita ja korjata parit korvikset, ennen ku suljen silmät ja laitan nukkumaan. Ei tää yksin oleminen niin paha oo, kunhan on tekemistä!

2 kommenttia:

 1. ihana blogi, tosi kiva tunnelma ja ulkoasu :)

  yelloowsky.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiitos! mie tykkään sinun blogista kans hirveästi :)

   Poista