tiistai 19. helmikuuta 2013

Pikku köhäpöksy


Tänään on taisteltu hometta vastaan, eikä homma siis jääny vaan kavereiden kesken valitteluun. Me ollaan siis meiän ruottin luokassa huomattu jo öö viimiset pari vuotta (?!), että siellä on tosi huono ilma muihin luokkiin verrattuna - kaikenlisäksi siellä on alkanu haisemaanki homeelta ja astmaatikot ei enää voi olla luokassa kolmea minuuttia pidempää. Meiän opettajatki valittaa siitä luokasta ja on sairastellu sen takia (ihan niinku me oppilaat ei oltais?). Tänään meiän mitta kuitenki täytty ja uhottiin ruottin tunnilla, että me mennään kunnon porukalla rehtorille valittamaan asiasta ja ilmottamaan, että mehän ei sinne luokkaan ennään mennä, jos hommaa ei korjata. Jotenki kuitenki löysin itteni lopulta yksin istumassa ja juttelemassa reksin kanssa, koska yhet vaan oli niin jänishousuja, että ne ei ehtiny rohkeutta keräillessään minun mukkaan.
Mutta emmie nyt tiiä, oliko siitä mitään hyötyä - reksi vaan käski laittaa s-postilla sille minun valituksen kans, niin se välittää sen tilaliikelaitokselle menemään, jonka homma asia oikeestaan on. Päätettiin sitte, että jos asialle ei ala tapahtumaan jotaki viikossa, niin mehän aletaan keräämään oppilaskunnan kanssa adressia luokan käyttökieltoa varten ja soitetaan ite tilaliikelaitoksen johtajalle. Tää homma vaan ei jää enää tähän.

Muuten mennee hyvin. Minun ainoa ongelma on enää pikkunen köhä ja kummallinen ääni, jonka ois pikkusen pakko parantua ens viikon keskiviikkoon mennessä, koska meiän ysin musiikin valinnaisryhmät tosiaan järjestää sen konsertin, missä laulan ja siellä kyllä mielellään pitäis olla lauluääni kunnossa.

Ens viikolla ois myös yhteishaku. Mulla alkaa homma itkettämään kohta. Kyse ei oo siitä, ettenkö tietäis minne haluan, koska oon tienny jo 5. luokasta asti, vaan siitä, että Eevikin päätti mennä eri kouluun. Tää porukka hajoaa ihan kokonaan, enkä tiiä, miten selviän koulustakaan enää ilman Eeviä, jota en ehkä kolme vuotta sitte tuntenu vielä ollenkaan - jotenkin sen tytön kanssa silti päädyin jakamaan kaapin ja tutustumaan niin hyvin, että koulussa oon sen kanssa koko ajan. Mutta ehkä tästäkin selvitään, jos yritetään löytää toisillemme aikaa lukion ohella.
Oisin ihan oikeasti halunnu sen minun kanssa Lyskalle. :(

6 kommenttia:

 1. joo ja tiiäkkö se virpin biologian luokka kans! yhellä mejän luokkalaisella tulee aina hengenahistus sielä. :( iha homeessa koko rakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei uuella puolella oo mittään ongelmaa vielä! mutta se vanha puoli on ihan kämäsessä kunnossa.

   Poista
 2. tiiätkö tiiän tuon tunteen, mulla nyt eka vuos uudessa koulussa yläasteen jälkeen, mutta loppujen lopulta minu kaikki rakkaimmat onki samassa lukiossa ko mie! sillon pelotti ko oli haku, ja kaiken lisäksi en tienny mihin haen, hain viimisenä päivänä, ja koko haun aikana olin niin stressissä että meinasin kuhtua:D TSEMPPIÄ!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihan mielettömästi! kyllä tää vielä tästä :)

   Poista