maanantai 4. helmikuuta 2013

Se olen minä


Arvatkaa kuka on vielä enemmän innoissaan uuesta pitsipaidasta, ku eilen. Arvatkaa kuka on ylpeä itestään, kun jakso viikonloppuna korjata maailman ihanimmat ruusukorvikset. Arvatkaa kuka tunsi itsensä edes jotenki nätiksi näitten kahen jutun takia. Arvatkaa kuka on ihan hirmusen nälissään tällä hetkellä. Arvatkaa kuka ehkä hakee mansikoiden myyjäksi kesätöihin. Arvatkaa kuka oli ihan häpeissään vähän väliä koulussa. Arvatkaa kuka ei tiiä kumpaa hakea; kesätöitä kaupungilta vai kesätyöseteliä. Arvatkaa kenen housut putoilee taas. Arvatkaa kuka teki tänään matikankokeen ja tuntee pissineensä sen kokonaan.
Arvatkaa kuka on taas yksin kotona, eikä oo ketään, jolle kertoa kaikkia näitä asioita.

ps. arvatkaa kuka tykkää muuten vaaleanpunasesta ihan parantumattomasti.

12 kommenttia:

 1. jos arvaisin, se ei olis arvaus vaan fakta ;) mutta mikä kesätyöseteli? ja mullaki matikan koe meni niiin penkin alle että en ikinä oo "osannu" nii huonosti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! ;) kesätyöseteli on siis kaupungin jakama tuki niille, jotka ei saa/ei halua rovaniemen kaupungilta kesätöitä, vaan menee jonnekin muualle. kannattaa kurkata tarkemmin rovaniemen nettisivuilta! :)

   Poista
 2. hae kaupungilta koska parempi palkka ;D tai hae molempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö työt pitäis hakea sen perusteella, mikä kiinnostaa, eikä kuin hyvä palkka on? :D

   Poista
  2. niinhän se pitäis :d mutta kaupungillaki on aika paljon erilaisia töitä tarjolla eikä jotku paikat ota töihin vaikka oiski kesätyöseteli ;_;

   Poista
  3. niii! pittää vaan nyt miettiä, minne oikeasti haluaa :)

   Poista
 3. Sulla on kiva blogi! :)

  minajaminunvarikaselamani.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kaupungille aika harva pääsee töihin.. Ite en päässyt yhtenäkään niistä kolmesta vuonna, kun hain. Mutta jos et saa sitä kaupungin paikkaa niin sullehan tarjotaan kuitenki se seteli, joten mitä mietittävää tossa asiassa on? Tsemppiä työnhakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiiän, että sinne pääsee tosi harva. mietin vaan sitä, haenko sinne ollenkaan vai haenko suoraa ensisijasesti pelkkää seteliä. sitä siis tässä mietiskelen. kiitos! :)

   Poista