torstai 7. helmikuuta 2013

Taas täällä kiireen kanssa


Miks koko ajan pitää olla kiire? Niin kiire, ettei millekkään jää aikaa. Juteltiin eilen Sanninkin kanssa siitä, miten joka keskiviikko on semmonen "Taas täällä" -olo, kun viikot menee niin hujauksessa ohi.  Mutta onneksi kohta on taas viikonloppu - tosin ei kovin löllöttelyviikonloppu, koska lähen Sodankylään partiotahtiin, eli samalaiselle viikonlopun mittaselle leirille, mikä viime vuonna oli Pellossa.

Me alotettiin eilen kuviskoulussa uus työ! Tällä kertaa me aletaan tekemään taidejäljennöstä jostaki ihan minkä tahansa muun taiteen alalajin työstä, paitsi valokuvista. Ite valittin omaksi taideteoksekseni Akseli Gallen-Kallelan maalauksen Ad Astran, joka pitäis ainaki olla helposti tunnistettava sen nähdessään. Työ tuottaa vähän kumminki tuskaa, koska Iida (joka siis on punapää) lupautu mulle malliksi, mutta nyt sitte muistiki, että ei pääsekkään sillon kuviskouluun malliksi - mistä siis yhtäkkiä repasen jonku punapään mulle malliksi?!
Älkää säikähtäkö, en aio kuvata alastomia naisia - on meillä kuitenki lupa tehä ne ihan vaatteet päällä! :)

Tälle illalle ois vielä luvassa huomisen paidan viimeistelyä - saatte kuvaa siitä sitten huomenna - ja äikän ainetta varten pitäis tehä ajatuskartta, että sen kirjottaminen onnistuu tunnissa.

2 kommenttia:

  1. eikä tuletko sodankylään, vähän siistiä! mikä juttu täälä oikein on, en ole edes paikallisena tietoinen asiasta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomenna tulen! :) kyseleppä kavereiltas, jotka on partiossa, niin ne ossaa selittää! mutta hyvällä tuurilla saatat nähä minut siellä sitte ;)

      Poista