perjantai 1. maaliskuuta 2013

Sexton sexton sexton


Aamulla aurinko nousi kauniisti puiden takaa. Se ei häikäissyt, vaan tuli ujosti esiin lopulta valaisten kokonaan tien. Kiidin jäällä tai kävelin, se oli aina siellä, ylhäällä pakkasessa. Kevät, sitä sinä sanoit, sieltä se vielä tulee. Laulaen. Eikä kukaan vielä tiedä. Toinen pakkaa auton ja lähtee, avaa hyvän tarinan tai kasvattaa valoa laulullaan. Mutta kukaan ei vielä tiedä.
Sinä olit taas täällä.


Mulla alko hiihtoloma. Haluaisin kirjottaa laulun, mutta en saa sanoja kokoon. Ne on vain pätkiä siellä täällä - paperilla tai ilman. Kävin loman aluksi kirjastossa, enkä millään päästäny koulusta irti, koska lainasin vaan koulujuttuihin liittyviä kirjoja. Monikossa. Hiihtolomaa varten.
          Lumi täytti tänään 16 ja me käytiin juhlistamassa sitä eilen porukalla Rossossa. Oli ihan pirun kivaa ja massu tuli taas täyteen hyvää pizzaa. Harmiksi otin kuitenki jälkkäriksi suklaakakkua, vaikka Eevin tiramisu oli paljon parempaa. Syötiin me tänäänki suklaakakkua, koska me salakuljetettiin koulun ruokalaan kaikille lusikat ja pakastemudcake, eikä Lumi huomannu sitä, ennen ku me oltiin jo iPhonen kynttiläsovelluksen ja paketista otetun kakun kanssa onnittelemassa sitä.


Jos nyt rehellisiä ollaan, niin mulla ärsyttää koko video (kiitos Lumille kyllä kuvauksesta, en sitä tarkota!), koska löydän omasta laulustani ja miksen vähän muistakin niin paljon virheitä - "näin sen olisi pitänyt mennä" tulee siis aika usein vastaan ja mulla henkilökohtasesti ärsyttää. Fiilis oli kuitenkin ollut kuulema hyvä, eikä kukaan asian ulkopuolinen huomannu virheitä - vaikka ne kyllä kuuntelemalla löytää - ja videokin on kuulema ihan hyvä. Mielelläni en mitään haukkuja ota vastaan, mutta rakentavan kritiikin kestän kyllä! :)

10 kommenttia:

 1. voi laulat kyllä hirmuisen hyvin!:) ainoa miinus tossa videossa se ettei oo ihan hirveen hyvä laatu mutta tarpeeks hyvin näkkee kuitenki:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kiitos! alkuperäsen videon (siis editoimattoman) kuvanlaatu on oikeasti tarkka, mutta muokkasin tuon tuommoseksi epätarkaksi, ettei ketään aleta bongailemaan naaman perusteella :)

   Poista
 2. aivan ihanasti laulettu Anna!!! (: En tienny et osaat laulaa noin mahtavasti ja et sul on noin upee ääni!

  VastaaPoista
 3. Ihana ääni sulla :)
  Jäin muuten lukemaan!

  http://mylifebypipsa.blogspot.com/

  VastaaPoista