keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Terveisiä seiskaluokkalaiselta minältä
Hei minä! 
Aloitin pari viikkoa sitten yläasteen, jota olen jo jonkin aikaa odottanutkin. Luokallamme on 16 poikaa ja 9 tyttöä, joten häiriöitä tunnin aikana on. Toivon todella, että koulutyöni sujuu hyvin, eikä minua enää myöhemmin haukuttaisi lihavaksi, niinkuin eilen. Tavoitteenani on olla kaikkien kanssa hyvissä väleissä, ettei riitojakaan niin paljon tulisi. Aion myös suorittaa ainakin 7lk kirjallisuusdiplomin. Olen saanut uusia kavereita (Eevin, Erikan ja Ella-Nooran) - toki myös pojillekin juttelen... Tässä vaiheessa olen ajatellut peruskoulun jälkeen meneväni lukioon ja yliopistoon, sillä haluan psykologiksi, koska tykkään kuunnella toisten huolia.
           Harrastan tällä hetkellä kuvataidekoulua (jossa haluan valita valokuvauksen), partiota, pianon soittoa, lukemista, tarinoiden kirjoittelua, bloggaamista, dataamista, elokuvia ja nauramista. Olen miettinyt aloittavani koristehattujen tekemistä, mutta se jää varmaan haaveeksi. Toivoisin vielä peruskoulun aikana saavani poikaystävän (nyt tykkään *****sta...) ja kiinteytyväni vähän. Vaikka minua harmittaa koulukiusaus ja pohdin heidän sanojaan, en kerro sitä kavereilleni, sillä haluan olla vahva ihminen.

Ja jos vielä mussutan paljon kaikkea hyvää, lopeta!

Anna,
seiskaluokkalainen

6 kommenttia:

 1. vähänkö kiva postaus!:) ikävää toi tommonen koulukiusaus:/ toivottavasti sulla on nyt kaikki hyvin sen suhteen!:) ps. söpö kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäsit! saatiin kato opolta seiskalla kirjotetut kirjeet eilen.
   ja eihän se koulukiusaus ikinä ole kivaa, mutta koska oon sitä aina joutunu kestämään, niin kyllä minusta on vahva ihminen tullu, enkä ennää välitä, jos jotaki negatiivista tullee vastaan. mutta onneksi koulukiusaaminen on jo loppunu. kiitos! :)

   Poista
 2. ihana oot :) tosi mukavalta ihmiseltä vaikutat ihan oikeasti!

  VastaaPoista
 3. Ihanasti oot kyllä kirjoittanut! Muistan, kun menkin tehtiin noi viimevuonna...ei herranen aika, kun saan sen itse takaisin :DD. Toivottavasti sua ei enää kiusata´. Vaikutat ihanalta ihmiseltä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, usko pois, sulla ei oo sillon ennää hajuakaan, mitä oot kirjottanu sinne! :D
   ja ei, kyllä kiusaaminen on jo loppunu, enkä mie nyt ennää niin vakavasti kaikkea otakkaan, kun oon oppinu ymmärtämään, että niillä ei oo väliä. :) kiitos, niin sieki ♥

   Poista