lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ekaa kertaa elämässäni ruokakyttä


Päivän teemana on ollu Juhon 16v synttärit ja "eka kerta elämässäni". Niiden takia heräsin kymmeneltä kellonsoittoon, että ehtisin käymään suihkussa ja tehdä kortinkin (joka ei oo kuvassa, se on se lahja) valmiiksi ennen ku pitäis olla soittamassa ekaa kertaa elämässäni Juhon ovikelloa. Vaikka tajusinki alkaa föönaamaan hiuksia ja meikkaamaan itteäni vasta 45 minuuttia ennen lähtöä, olin kuitenki oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Me höpöteltiin siellä jonku aikaa kahestaan, kunnes Pinjakin saapu paikalle. Käytiin vuokraamassa Beverly Hills kyttä ja sillon olikin jo koko nelikko paikalla. Leffan aikana mussuttelin ekaa kertaa elämässäni Pullavaa. Me höpöteltiin ihan hulluna ja rehellisesti sanottuna mulla meni varmaan ainaki yks neljäsosa ihan ohi koko elokuvasta, mutta pääasia oli, että meillä oli kivaa.
           Kuuden aikaan käppäiltiin Martinaan syömään massut täyteen oikeaa ruokaa kaikkien karkkien kaveriksi. Ehittiin myös leimata ittemme ulkopuolisten silmissä ties vaikka miksi ihan huomaamattamme taas, vaikka oikeasti kukaan ei ajatellu varmaan yhtään mitään. Kun olin vielä vetäny Rosson tiramisua huonomman tapauksen naamaani, me lähettiin Pinjan kanssa Isin toimistoa kohti, koska bileet oli päättyny tälle päivälle - maanantaina sitte vielä ehkä vähän juhlistetaan, jos muistetaan.

Isin toimistolla hetken mielijohteesta tein itelleni Pinjan iPhonella Instagramin, vaikka en sitä kummosesti pääse päivittelemään ku kavereiden kännyköillä - ainakaan vielä. Oon nimittäin haaveillu tässä viime päivät uudesta puhelimesta tuon vanhan C6sen tilalle ja tänään löysinki unelman, joka ei oo hirveän pahan hintanenkaan. Kattoo nyt, josko vaikka saisin suostuteltua sen mulle synttärilahjaksi (a-pu-a, neki on ihan kohta!) tai sorrunko palkan saatuani ostamaan sen itse - vai olenko sittenki pihi. Anyways, päivitin ekaa kertaa elämässäni omaa Instagramiani ja tuota surkeaa päivittelyä löytää jatkossakin nimellä annadelee, koska joku homo oli jo ottanu käyttöön annadele-nimen. Sen piti olla mulle... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti