perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ikuinen kevätpinkki


Tänään on ollu havaittavissa melkoista vauhdikkuutta minun elämässä - en tiiä, onko tää energia lähtösin alkuperäsesti aamukahvista vai siitä, että kaappikaverini Eevi on taas koulussa. Myönnän, taian olla riippuvainen molemmista ja varsinki jälkimmäisen riippuvuuden takia peruskoulun päättyminen pelottaa. Mutta eletään hetkessä, niin kaikki on hyvin? :)

Päivä on menny muuten normaalisti muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Oon yllättäny minun kaappikaverin (Eevin) vaaleanpunasella ja inside-läppillä vuoratulla cd-levyllä, jonka sisällöstä se ottaa tälläki hetkellä selvää - on oikeasti ihan mahtavaa tehä ihan yllättäen jotaki kivaa toiselle.
       Meillä vieraili myös koulussa tänään Tiina Kaikkonen, pop & jazz -laulaja ja laulunopettaja, jonka laulua päästiin kuuntelemaan, kun meiän musiikinope pyys minut ja pari muutakin ihan henkilökohtasesti sitä kuuntelemaan, että saatais vähän vinkkejä meiän laulajanuralle (ei minusta mittään laulajaa oo tulossa, mutta ymmärrätte varmaan, mitä tarkotan). Se oli oikeasti ihan mielenkiintosta ja minusta tuntuu, että sen lähemmäs laulunopetusta en pääsekkään, vaikka haluaisinki.
     
Koulun jälkeen me lähettiin Pinjan ja Eevin kanssa kohti kaupunkia tarkotuksena hommata Juholle synttärilahja, täydentää loppumaisillaan olevia meikkivarastoja ja juoruta mahollisimman paljon Arnoldsin donitsien luona. Jotenki kummallisesti päädyttiin vielä sen lisäksi hommaamaan onnittelukorttitarvikkeita, jonka lisäksi ostin vihdoin ja viimein A3-kokosen vesivärilehtiön uhkaavasti lähestyviä kuvislinjan pääsykokeita varten, mitä voin vaan kommentoida sanalla a-pu-a!

Kohta sitte lähenki jo kohti nuorteniltaa pitkästä aikaa. :)

ps. oonko tulossa vanhaksi vai miksi unohtelen jäädä bussistakin pois nykyään?
pps. oisko jo keväisemmän bannerin vuoro astua kuvioihin?

10 kommenttia:

 1. en tiiä oikein miks, mutta tuo alempi kuva jotenki iski niin että jäin oikein kattomaan! :D oot siinä tosi kauniin ja naisellisen näkönen ja siinä on jotenki kiva tunnelma :) ps uus banneri ois kyllä kiva!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voi kiitos! oonkin jo vähän suunnitellu uutta banneria, mutta pittää kattoa, tykkäänkö siitä vielä huomenna :)

   Poista
 2. must toi banneri on tosi kiva :)

  saltsugarandstyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät! minusta se on jotenki talvinen ja mulla on melkonen kevätfiilis, niin tekis mieli vaihtaa, mutta kattoo nyt! :)

   Poista
 3. näytät tossa viimisessä kuvassa vähän adelelta :D! oot nätti :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei oo eka kerta, kun jonku mielestä näytän adelelta :D mutta kiitokset ♥

   Poista
 4. Nää siun kuvat on aina yhtä ihania!♥ mutta juu haastoin sut :) --> http://mywwway.blogspot.fi/2013/04/sadas_6.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos aino! ♥ teenpä haasteen tässä joskus kuhan sopiva väli tulee :)

   Poista
 5. Heii! sul on kiva blogi :) olit linkannu sen mun kommenttiboksiin joskus ja tein niist parhaista blogeista tänää postauksen ;) liityin lukijaks!

  VastaaPoista