torstai 4. huhtikuuta 2013

Tekotaiteellinen hosuli


Musiikki soi, vieressä nököttää kuppi kahvia ja mie leikin taiteilijaa - on niin monta projektia meneillään, joista yksi on niin salainen, etten oo vielä hiiskahtanu kellekkään. Huomenna senki pitäis olla valmis, iik! Onneksi se oli vaan joku päähänpisto, että ehkä sen ei tarttekkaan olla viimisen päälle hieno, toisin ku erään synttärilahjan, joka kyllä edistyy hyvää vauhtia, vaikka alotinki tunti sitte. Yhen vihaamani kuviksen työnki oon ehtiny jo piirrellä (ei niinkään luovuuden)tuskasena loppuun.

Valitettavasti minun taiteilijasielua hidastaa tällä hetkellä huomenna silmissä häämöttävä englannin sanakoe, johon pitäis lukea, eli minun tyylillä kirjottaa kaikki sanat suomeksi ja englanniksi niin monta kertaa, ku vaan ehin. Eikä yhtään tietenkään yhtään helpotakkaan, että myös ruottin läksyt pitäis tuhertaa ja kirjottaa onneksi vaan 50-100 mittanen teksti Aleksis Kivestä huomiseksi.

Päivän ilosanomana on se, että tajusin mulla pysyy kynä kädessä ja, että osaan piirtää. :)

5 kommenttia:

 1. Anna, haluan vain sinun tietävän, että olet paras bloggaaja, jonka tiedän!<3 Oikein rakastan lukea tekstejäsi ja joka päivä käyn katsomassa, oletko kirjoittanut uuden jutun.:) Toivottavasti tämä ei kuulosta miltään vaanijan kirjoittamalta kommentilta, sillä sitä en ole.:D Ps. Rakastan sinun kuviasi!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii kiitos ihana ♥ tämmöset kommentit piristää hurjasti päivää :)

   Poista
  2. Tosi kiva, kun ilahduit!<3

   Poista
 2. Ootpas hyvä piirtää! Ja muutenki hauska blogi :)

  http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi/

  VastaaPoista