keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Kahta yhtätoista jälleen


En tiiä, monesko kerta tää nyt on, kun saan tämän yhdentoista haasteen itelleni - ilmeisesti kerron aina hirveän hyviä juttuja, kun jotenki kummallisesti päädyn aina kirjottamaan tämän uudestaan ja uudestaan. Tällä kertaa sain tämän haasteen kumminki kahelta minun kielikurssikaverilta, My Way -blogia kirjottelevalta Ainolta ja Some days -blogin Elisalta! Kiitokset vain. :)

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään, vastata haastajan 11 kysymykseen ja keksiä 11 uutta kysymystä seuraaville 11 alle 200 lukijan blogeja kirjoittaville haastetuille, joille pitää ilmoittaa haasteesta. Haastetta ei saa antaa takaisin!11  FAKTAA MINUSTA

1  En tajua, minkä takia, mutta mie en ikinä pysty heti laittamaan leivänpaahdinta takasi kaappiin tai hiustenkuivaajaa laatikkoon sen käytön jälkeen, koska pelkään, että siitä syttyy tulipalo. Silti minusta on ihan normaalia jättää kaikenmaailman lamppujen ja koneitten töpselit kiinni samaan jatkojohtoon, vaikken käyttäiskään niitä just sillä hetkellä. Tai ihan huoletta voin nukkua partiokämpässäki sillee, että pöyällä palaa kynttilä ilman kenenkään valvontaa. Ihan niinku ne ei muka syttyis.
Vaikka oonki sosiaalinen, en oikein koskaan liiku missään, vaan mökötän kotona kaiken aikaa. Sinänsä harmittaa, koska haluaisin olla kavereitten kanssa paljon enemmän, mutta ei tuu oikein lähettyä minnekkään -  ei sillä, että kukaan minua koskaan ikinä minnekkään pyytäiskään. Vaikkakin lähen aina, kun pyydetään.
3  Mulla on ollu viimisen ikuisuuden ajan villasukat kesken, koska luovutin kantapään kohdalla, johon sitte sain vasta ohjeet. En oo silti edistyny hommassa, enkä ennää muista, miten sitä kantapäätä tehtiin. Hyvä mie!
 Omistan liian paljon kyniä ja löyän niitä aina siivotessa joka paikasta. Oon silti sitä mieltä, että tartten uuet Stabilot. Tästä voidaan siis päätellä, että vaikka mulla on paljon kyniä, ne ei suostu toimimaan ja mie oon ääliö, enkä heitä niitä roskiin.
5  Mulla pelottaa jo nyt koeviikot, koska en vaan yksinkertasesti osaa lukea kokeisiin. Vaikka mulla ois aikaa, niin en ikinä lue, vaan istun koneella tai teen jotain muuta ei-niin-tärkeää. Pitäis opetella panostamaan enemmän tähän touhuun, ennen ku viikossa on joka päivä koe...
Vaihdan Facebook-profiilikuvaa vaan sillon, kun tuskastun edelliseen tai minusta sattuu tulemaan joku hyvä kuva. Joskus se on ilmeisesti turhan usein muiden mielestä (okei, välillä minunki mielestä, mutta en vaan voi sille mitään!).
Kaikkia taas varmaan aivan häkellyttävä tieto, minkä kerron aina: en oo koskaan värjänny tai raidottanu minun hiuksia, enkä käyttäny hopeashampoota tai mitälie colour maskia.
8  Sanon tosi usein, että mulla ärsyttää joku juttu ja meiän perhe oikeastaan nauraaki jo sille, ku ilmotan "Mulla ärsyttää" valehtelematta ainaki kerran kahessa tunnissa.
9  Pelkään korkeita paikkoja, ja jo pelkästään tuolilla seisominen ja sieltä alas tuleminen saattaa olla vaikeaa, koska pelkään niin paljon.
10  Alotan asioista huolehtimisen joko ihan liian aikasin tai jätän kaiken aina viimetipalle, niinku kirjailijakansion tekemisen, jonnekki lähtemisen, kokeisiin lukemisen... Lista on pitkä.
11  Inhoan ihmisissä sitä, että pädetään jokaiseen asiaan tai ei osata myöntää omia virheitään.
11  KYSYMYSTÄ KERTAA KAKSI

1  Miksi bloggaat? Koska oon varmaan jollain tasolla jääny riippuvaiseksi tähän hommaan. Tykkään jakaa kuviani ja kirjottaa tekstejä. Toisaalta tässä on vieläkin se sama juttu taustalla, mikä aloittamisessa oli: haluan kirjottaa päiväkirjaa, koska mulla on huono muisti.
2  Suurin unelmasi? Valmistua psykologiksi ja elää ihanan aviomiehen kanssa Lapissa vaaleansinisessä puutalossa, jossa on valkoset yksityiskohdat. Lapsetki vois olla ihan kivoja, mutta mistä sitä tietää, mitä elämä tuo tullessaan!
3  Mikä on oudoin ruoka, mitä olet koskaan maistanut? Etanoita, yäk!
4  Mikä on lempipaikkasi? Oma sänky ja kirjasto.
5  Lempiblogit? Ekana tullee mieleen Waiting for inspiration, she moves in her own wayMy retreat, Henkarillinen hattaraa, anni kristiina, Colour me! ja Tick Tick BOOM, vaikka monia muitakin hyviä blogeja luen! :)
6  Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? Toivottavasti valmistumassa psykologiksi ja seurustelemassa jonku ihanan miekkosen kanssa. :)
7  Mikä kuva sinulla on puhelimesi taustakuvana? Tämmönen ite ottettu kukkakuva kesältä.8  Jos saisit matkalipun nyt ihan minne vaan, minne lähtisit? Lähtisin Kööpenhaminaan, Tanskaan! Siinä kaupungissa on nyt vaan jotain sellaista, mitä haluan valokuvata.
9  ...ja mitä ottaisit mukaan, jos saisit ottaa vain kolme asiaa? Lompakon, puhelimen ja kameran.
10  Mitä söit viimeksi? Tuplasuklaamuffinssin
11  Mitä toivot tulevaisuudelta? Sen, että saavutan niitä toiveita ja tavotteita tulevaisuudelta, joista oon haaveillu jo pidemmän aikaa. Nyt ainaki lähinnä se, että pääsisin sinne kuvataidelinjalle opiskelemaan.


1  Miksi aloitit bloggaamaan? Halusin kai kirjottaa jonkinnäköstä päiväkirjaa, koska paperiversiot ei oo koskaan toiminu, sillä aikaa mennee niin paljon koneella ollessa.
2  Minne haluaisit matkustaa? Haaveita on paljon! Tällä hetkellä uudestaan Italiaan ja Englantiin, ehkä parin vuoden päästä haaveena on kliseiset USA ja Australia. :)
3  Suurin unelmasi? Taitaa vastaus olla tähän jo.
4  Laukku- vai kenkäihminen? Kenkä! En oikein ees ossaa katella uutta laukkua, jos en tartte semmosta, mutta kenkiä kyllä sitte senkin eestä.
5  Muutama lempiblogisi? Tähän taisi tullakkin vastaus tuolla ylempänä jo.
6  Mikä saa sinut iloiseksi? Hyvä musiikki ja sitäkin parempi ruoka. Ja auringonpaiste. :)
7  Mieleenpainuvin kokemus? Kielikurssi viime kesältä tai sitten ripari!
8  Unelmienhiukset? Aikalailla tämmöset, mitkä mulla on. Haluisin kyllä luonnostaan vielä enemmän kihartuvat hiukset, koska nyt nää alkaa olla niin raskaat, että luonnonkiharat vääntyy aika vaivalla aina, että pittää pikkusen avitella.
9  Onko sinulla suunnitelmia ensi kesäksi? Mitä? Suunnitelmissa on nyt ainaki koko kesäkuun olla kesätöissä, ehkä parit rippijuhlat käytävänä ja mahollisesti lähetään jonnekki reissuun! :)
10  Parasta elämässäsi tällä hetkellä? Haha, jos nyt pinnallisesti sanotaan, niin se, että sain vihdoin ostaa uuden puhelimen rikkinäisen tilalle. Mutta jos nyt pittää vastata vähän syvällisemmin, niin se, että minun välit taitaa vihdoin olla ok yhen ihmisen kanssa, joka on mulle aika tärkeä asia. :)
11  Mitä toivot tulevaisuudeltasi? / Unelma-ammattisi? Samaa, mitä äsken jo vastailinkin.


2 kommenttia:

  1. Oi, köpis olisi niin unelmapaikka päästä kuvaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äläpä! en vaan tajua, miten sinne ei tuu lähettyä, vaikka se onki niin lähellä! tehtiin kyllä tuossa kummitädin kanssa diili, että lähetään sinne minun kirjotusten ja lakkiaisten välissä, mutta siihenki on vielä niiiiiiin pitkä aika!

      Poista