perjantai 3. toukokuuta 2013

Kyllä kaljuuntuva tietää, mitä Tovelle on tapahtunut


Elämässä pitäisi olla En jaksa -nappula, josta painamalla saisi elämästä vähän paussia. Tai ei ehkä koko elämästä, vaan lähinnä kaikki pysähtyisi ja saisi aikaa itselleen ja sille, mitä oikeasti haluat tehdä, kun nykyään kaikki kuluu siihen, mikä on pakko tehdä, vaikkei haluaisi. Jos voisin nyt heti ottaa pikalähdön jonnekin, ei kestäisi kauaa miettiä, lähtisinkö pakoon. Mulla lähtee kirjaimellisesti hiuksen päästä tämän kaiken touhotuksen ja stressin takia. Haluan vaan niitä hetkiä, kun on oikeasti aikaa pitää käsiä vakaina, ettei kuvatkaan tärähdä. Silti, kahvia naamaan - sillä on pakko jaksaa.
Onneksi nuortenilta auttaa jaksamaan taas ehkä vähän pidempään.

4 kommenttia:

 1. Hui härrre Anna ookko sie ite kirjottanu käsin nuo tekstit tossa lapussa?!??! näyttää ihan tietokoneella kirjotetulta :---D! ps. nuortenillat parasta;)
  -oona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, ei oo ensimmäinen kerta, ku joku sannoo minun käsialasta tuollee! :D ja oon täysin samaa mieltä tuosta nuortenillasta ;)

   Poista
 2. mitä ihmettä Anna! Katoin ihan tosissani et noi ois koneella kirjotettuja noi tekstit...aivan järkyttävän ihana käsiala...mieki haluun! (((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, kiitos! oon joskus aiemminki kuullu tuon :D

   Poista