sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mahani puhui minulle, sillä sinne meni jotain vihreää



Tasan kello kymmeneltä me hiippailtiin Isin kanssa herättämään Äiti - se oli outoa ilman Lottaa, mutta siitäkin selvittiin. Isi oli hetkeä ennen herättäny minut liian vähien yöunien jälkeen (kiitos vielä kummallisemmaksi menevämmän ryhmäkeskustelun) kattamaan pöydän, keittämään teeveden ja tekemään vähän sitä sun tätä, ennen kuin voitiin avata se ovi ja viedä kukkia sisälle. Äiti sai pyörän, joka vie osittain mopolta tilaa, mutta kyllä kaikki mahtuu nätisti siihen riviin silti. Katkarapuleipä (itehän en syö katkarapuja, niin mulla on loht ti tonnikalaa) ja tuoremehua on se, mitä me viedään aina äitien- tai isänpäivänä sänkyyn - unohtamattakaan sitä banaanisuklaakakkua, jota ollaan syöty jo vuodesta kakku ja lapio. Mutta ne on vaan niitä juttuja, jotka kuuluu niihin hetkiin, jotka kuuluu elämään.

Kello oli varttia vaille kolme, kun ensimmäiset vieraat saapuivat - loput tuli hetkeä myöhemmin. Mie olin ehtiny siihen mennessä laittaa ekaa kertaa unikkohameen päälle ja saada itteni näyttämään ihmiseltä. Alkupalaksi meillä oli lohi-pasta-salaattia, pääruokana grillattua pihviä, lohkoperunoita ja terttutomaatteja ja jälkiruoaksi minun tekemää mudcakea itse tehdyn vadelmakastikkeen kera. Ihan viis kautta viis, sanoisinko!

En tiiä, vietetäänkö me äitienpäivää aina jotenkin vanhanaikaisesti, kun syödään lähisuvun kanssa yhessä. Onhan se ihan kivaa, mutta vähän kyllä harmittaa, kun oisin tänään saanu huippua ja epäsukulaista seuraakin vaihtoehtosesti. Onneksi niitten kanssa voi jutellkki ihan randomeja ja perjantaina sitte niitä näkkeeki! :)

ps. anteeksi, jos jollekki tuli taas nälkä näistä kuvista. tästä alkaa pikkuhiljaa tulla jonku sortin ruokablogi tätä menoa...

20 kommenttia:

  1. :3 ollaan mahtavia heheheeh, keskustelu ei vieläkään tosin oo kummallinen.... vaikka "anna yhtä eveä" ja epätoivoiset sinkkustalkkerit saattaa jollekki kuulostaakki vähän erikoiselta oh gosh. ::::D
    -oona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ollaan vähän erilaiset frendit :D

      Poista
    2. herranenaila, jos haluatte että se muuttuu joka päivä ja joka ikinen yö kummallisemmaksi, saamanne pitää ;)
      -lidia

      Poista
    3. herranenaila lidia! perjantaita ootellessa? :D

      Poista
    4. aina välillä aattelen ettei tuo voi enää mennä kummallisemmaksi mutta joku aina yllättää XD
      -oona

      Poista
    5. hah, myönsit että se on kummallista keskustelua! mutta totta :D

      Poista
    6. perjantaiksi luvattu 20 astetta lämmintä, parasta! It's gonna be peeeerfect day
      -lidia

      Poista
    7. oiiiiii! rakkausperjantai tulossa ♥

      Poista
  2. superihana hame! :))

    VastaaPoista
  3. voi että tuo hame on nätti ja sinä myös! :) ruoka näyttää liian hyvälle ja mulle tuli nälkä. hii, tämä oli kivakiva! (::

    VastaaPoista
  4. Olin just tulossa kommentoimaan et mistä ostit ton hameen ku on noin ihana! :D harmi et sun isoäitis ei myy noita, voisin vaikka ostaakki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha en usko että alkaa myymään! mutta siis se on ihan tavallisella kellohamekaavalla tehty, niin osta vaan kankaat ja teet niitten mukkaan niin kohtahan sulla on jo hame! :)

      Poista
  5. Aivan ihana hame, ja näyttää sun päällä älyttömän hyvältä! Äitienpäivä on aina sellanen kiva pieni piristys keväässä äitille, sekä varmasti myös muille kaiken muun keskellä (:

    VastaaPoista
  6. oijoi oot niin kaunis ja iiiihanan aidon ja positiivisen olonen ihminen! :)
    sulla on ihana blogi, jään seurailemaan innolla tulevia postauksia
    ++ innostuin niin paljon sun teksteistä, että luin _kaikki_ aiemmatkin, heh :p

    http://eerikasfairytale.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oih kiitoskiitoskiitos! tervetuloa vaan seurailemaan :) haha taiat olla innokas :D

      Poista
    2. haha jep :D no mut väkisinki tulee aina tosi hyvälle mielelle sun kirjoituksista :Dd

      Poista