maanantai 20. toukokuuta 2013

Meikähän mahtuis asumaan siellä kengässä

 
Minunhan tosiaan piti postata vielä perjantaina, mutta sen takia, että Amarillossa oli a) huono palvelu ja b) parasta seuraa, niin aikaa rinkan pakkaamiseenkin jäi enää vartti, kun piti sitten olla jo lähössä keskelle ei-mitään partioretkelle. Mutta en nyt aloita kertomista siitä ensin, vaan eka siitä kauan puhutusta perjantaista ja paidasta, joka mulla oli päällä.

Menin siis perjantaina melkein kokonaan ulkona vietetyn koulupäivän jälkeen Oonan, Lidian, Emilian ja Even (kuvissa näkkyy kyllä vaan Oona ja Lidia, ne "innokkaimmat lukijat") kanssa Amarilloon lähinnä sen takia, että oli niiiiiiiiin paljon asiaa ja haluttiin nähä, mutta samalle päivälle vielä sattu Lidian synttäritkin, niin niitä siinä hämysti juhlistettiin samassa. Olin tehny Lidialle kortin (kattokaa sitä, se on hieno!) ja ostanu lempparisuklaata, jotka sitten lopulta tuli meiltä kaikilta yhteisinä ja inside-juttujen täyttäminä. Koska seura oli oikeasti aivan paras, niin en halua valittaa Amarillosta sen enempää, ku että jos me halutaan tilata ruokaa, niin mehän sitten tilataan, eikä sen kanssa tartte turhaa sählätä. Kiitos. Oli kuitenki ihan mahtavaa ja meiän piti vielä mennä paahtavassa kuumuudessa jäätelöllekin, mutta lopulta kukkaan ei semmosta ostanu. 
Tuon ei-yhtään-minun-värisen paidan ostin Doriksesta kahdellakympillä ja se on se paita, minkä ostamisen kanssa taistelin pitkään. Mutta eikö ookki ihana! :)

Kiireessä siis pakkasin ja lähin mettään, jossa oli myöski aika huippua! Perjantaina tehtiin suklaa-banaaneja vaahtokarkkien ja kermavaahon kanssa. Lauantai menikin sitten siinä, kun maattiin porukalla kämpän katolla ottamassa aurinkoa (oon ihan vähän ruskettunu, wohoo!) ja "pikkusia" paikkaillessa, koska yksi kolmesta kaatu kahesti katolla ja kattomateriaalihan on sen verran raapivaa, että sama polvi aukes kahesti, eikä vaan ihan pieneltä alueelta. Toinen kolmesta sitten lähti uimaan jäätävään veteen, jonka takia ei sitten tuntenu ollenkaan sitä, kun vedessä ollu lauta nauloineen raapi makosat jäljet molempiin jalkoihin. Alko pikku hiljaa jo laastaritkin loppua, mutta kolmannelle ei onneksi käyny ennää mittään! Mutta muuten oli varsin mukavaa, vaikka ekaa kertaa jääkiekkoa radiosta!! seuratessani ei Suomi voittanukkaan, eikä vissiin Euroviisuissakaan hirveän hyvin menny.

Eilen selviydyin retkeltä kotiin ja vielä puoli viideksi kirkkoonkin, jossa ostin eka ISONEN-paidan (vaikken vielä isonen ookkaan) ja sen jälkeen istuin pari tuntia kuuntelemassa hyvää musiikkia (niinku Pro Fideä!) ja laulamassa. Isoset ja avustajat siunattiin kans, ku mie hypin kirkon penkeillä kuvaamassa. Olin vielä vähän aikaa jatkoillaki kryptassa, mutta homma hiipu ruuan loputtua, niin tulin ihan jäätävässä tuulessa sitten kotiin ja kupsahin melkein saman tien nukkumaan.

Niin ja Instagramista minut löytää nimellä annadelee ja saa ihan vapaasti seurata, jos huvittaa! :)

4 kommenttia:

  1. ::::DD tuo siunauskuva oh godd näytän hassult. Mut ihana postaus anna:)
    -oona

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kauniita kavereita sulla on! varsinkin toiseksi viimeisessä kuvassa :)
    -Anonyymi

    VastaaPoista