maanantai 13. toukokuuta 2013

Onhan siellä naisiakin

 
Missä on se aurinko ja lämpö, mistä mulle luvattiin, häh?! Näytän ihan uitetulta rotalta, kun tulin just kotiin kokouksesta, missä kiisteltiin taas isojen numeroiden kanssa - en tajunnut puoliakaan, mutta kaikki on kallista. Niinkuin se paita, jonka tänään ostin. Perustelin sitä sillä, että oon kattonu kyseistä paitaa eka yhen bloggaajan päällä ja tuskastellu sitä, miten sitä paitaa myyvää kauppaa ei löydy Rovaniemeltä - kunnes yhen minun kaverin päälle ilmesty semmonen paita ja sain tietää mistä niitä ostettiin, mutta kun kävin kattomassa, se oli ihan törkeän kallis. Toisellekkin kaverille ilmesty semmonen paita, ja sattumalta ohi mennen kävin tänään koulun ja ysienpäivän suunnittelun välissä kattomassa, josko niitä vielä ois. Yksi j viimeinen, vieläpä minun kokonen ja alennuksessa (silti ihan liian kallis!). Jätin sen sinne. Sitten yhellä toisella kaverilla oli semmonen paita ysienpäivän suunnittelussa - se alko kummittelemaan. Ja kävin sitten nappaamassa sen mukaani, vaikken ikinä ois voinu kuvitella ostavani sen väristä paitaa. Onneksi perustelin sitä itelleni, että se oli alennuksessa ja, että tartten perjantaiksi kivan paidan päälle (ihan niinku mulla ei semmosia jo ois kaapissakin...)

Tänään oon myös nähny Eeviä ihan liian pitkältä tuntuvan viikon jälkeen ja kattonu ihan kummallista raskausdokumenttia/-tieto-ohjelmaa meiän bilsan open takia - kun sen raskausaikojen tarinoiden kuunteleminen ja ultrakuvien kattominen ei ois jo tarpeeksi. Ja törmänny Lidiaan ja Oonaan, jotka kovasti taistelee siitä, kumpi on minun blogin innokkain lukija. Epäilen ettei kumpikaan oo, enkä aio olla millään tavalla puolueellinen. Typerä taistelu. Oon myös saanu tietää, että oon kasvanu 7 milliä ja nyt oon hurjasti 158.7 cm pitkä, sekä sen, että mulla on kuulema oikea asenne, kun en seurustele - ihan niinku sekään ois minusta kiinni! Yhteiskuntaopinkokeen ysipuolikaan ei haittaa, eikä varsinkaan se, että sain pitkään vääntämästäni kirjailijakansiosta kympin! 

ps. eilen muuten taivas palo nätisti taas!
pps. harjottelija-terkkarin mielestä saan viikon päästä alkaa rellestämään?! :D

6 kommenttia:

 1. XDDD oon innokkain!!
  -oona

  VastaaPoista
 2. Myönnän et typerä taisto! Koska eihä rakkauttakaa voi mitata mitenkää nii miten tätä? :D
  Ja se paita voi olla hyvä myös sunnuntaille? ;D
  -lidia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha nimenomaan! :D ja niimpä, pittäähän sitä sunnuntainaki näyttää hyvältä ;)

   Poista
 3. minkälainen paita, kun oot niin innoissasi siitä? ps. ihana blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hah näät paremmin sitte perjantaina, kun mulla on varmaan useampi halukas kuvaaja! mutta sanotaanko näin, että pitsiä ja löysää kangasta, eikä yhtään minun värinen :)

   Poista