sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Carrien pää menossa mukana


Melkosta toimintaa on ollu minun päivä siitä alkaen, kun isosisko tuli minut herättämään, koska olin nukkunu pommiin. Vaikka aamun istuinki vaan kampaajan (aka saman isosiskon) tuolissa tavoitteena Carrien pää, niin melkosta touhotusta oli joka tapauksessa, ennen ku lähin kohti Iidan rippijuhlia. Siellä kyytiasioista johtuen en hirveän kauan ehtiny olemaan, mutta oli silti aivan ihanaa nähä Iidaa pitkästä aikaa ja syyä mielettömän hyvää savuporo-korvasienikeittoa (myönnän, vaikka siinä niitä sieniä oliki!). Sieltä kun tulin kotiin, niin vaihoin vaatteet ja huristelin kaupunkiin Oonan kanssa kahville ja isolle palalle yhteistä suklaakakkua. Tuli taas avauduttua vähän siitä sun tästä, vaikka oikeasti ois ollu vielä paljon enemmän puhuttavaa! Nyt kuitenkin vaihteeksi aion uppoutua naapurista lainattujen elokuvien maailmaan, vaikka oikeasti pitäis taas tehä yhtä sun toista - onneksi oon virallisesti lusmu! :)

4 kommenttia:

 1. toka kuva mitä sä oot sille tehnyt:D oot kaunis mut mä en tykkää kun su hymy näyttää välil vähä tekohymylle:((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis nyt en ihan tajunnu, että mistä tokasta kuvasta puhut, että mitä oon tehny sille? :D ja anteeksi, olin tuossa just purskahtamassa nauruun ja ilme on vähän kökkö, mutta paras, mitä meistä sai :)

   Poista
  2. että ooks vähä terävöittänyt sitä...:DD ja emmä tota ekaa kuvaa tarkota! sehä on just ihana! siitä mul tuliki mielee et oot kaunis. mutta sit joissaki kuvis sul on vähä tekohymy mut vaik tos bannerin vika kuva ja sit ton liitylukijaks neljäs kuva. en siis haluu olla ilkee enkä pahottaa sun mieltä mut tarkotan täl siis vaan sitä et oot niin kaunis et älä yritä pilata sitä tekohymyil!

   Poista
  3. joo siis jos puhut tuosta vaakakukkakuvasta, niin terävöinti todellakin pissi, koska photoshop värkkäs ja mulla meni hermot, enkä jaksanu ennää laittaa sitä uusiksi! luulin vaan, että meinasit tuota pystykuvaa :D ja kiitoskiitos, mutta ihan oikeat hymyt nuissa kuvissa on :)

   Poista