sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Derp ja Derpiina olohuoneen lattialla


Lakkiaisten jälkeen hyvä ruoka ja seura täytti meidänkin talon, tosin ilman alkoholia, joka oli varmaan meiän ikäsille aika harvinainen veto. Vaikka me syötiin niin paljon, niin meiän jääkaapit täytty vielä entisestään. Me naurettiin, heitettiin frisbeetä, tapettiin hyttysiä, kuunneltiin musiikkia, pelättiin ukkosta (ok olin ainoa) ja ihan vaan nautittiin seurasta. Ja vaikka ilta olikin huippu, löysin keskellä yötä kuitenkin itseni itkemästä yksin tiskien täyttämästä talosta. Joskus sen haikeuden on pakko iskeä, mutta väsymys vielä kaivoi sen esiin kolostaan. Kyllähän niihin kyyneliin sisältyi paljon muutakin... Onneksi Pinja tuli meille yöksi ja me ahdattiin ittemme meiän pieneen olkkariin nukkumaan enemmän ja vähemmän lakanoihin. Eikä kauaa nokka tuhissu, kun oltiin jo ihan unessa. :)

Mutta miten hassua onkaan, että vaikka en vielä osaa edes sanoa, pääsenkö Lyskalle lukioon, oon jo nyt miettimässä, mistä kankaasta haluan minun ylppärimekon. Kontrollifriikki ja elämänsä etukäteen suunnitteleva vai ainainen haaveilija?

Eikä tässäkään tekstissä ole mitään järkeä, mutta mie meen huomenna töihin. Ekaa kertaa palkan kanssa. Tai no sillee niin. Onko muita töihin heräilijöitä huomenna ruudun takana? Minne meette? :)

ps. ensimmäistä kertaa elämässäni voin sanoa, etten mahdu nukkumaan sänkyyni.

2 kommenttia:

  1. juu tämä tyttö täällä herää 5:45, jotta on oikein pirteänä seiskalta hautuumaalla! :--) ja tuo raidallinen paitasi on aikas kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuh, kuulostaa ihanalta! onneksi mie teen minun unelmatyötä vasta klo 10 alkaen! :) ja kiitos! nyt en kuulema vaan vaikuta muumimammalta, vaan myös näytän siltä :D

      Poista