lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kahdentoista vuoden jälkeen


Kusipäistä maailmaa on hyvä paeta ja loistava paikka sille on tivoli. En oo käyny tivolissa kahteentoista vuoteen, joten viimeksi tuli käytyä vaan iki-ihanassa possujunassa. Me kierrettiin Pinjan kanssa monet laitteet, eikä jätetty vaaleanpunasia norsuja ja oudosti virnuilevaa toukkaakaan (jossa muuten yks poikkupoika ilmotti mulle ja Pinjalle sen olevan niin siisti) väliin. Naurettiin ihan törkeän paljon toisillemme, sille ettei Ufossa saanu nostettua käsiä ja näytettiin idiooteilta, ja sille, että joissaki laitteissa me vaan liiskattiin toisemme, kun ei pysytty aloillaan vauhissa. Kävin myös ekaa kertaa kummitusjunassaki, joka ei ollukaan niin kamala, mitä eka luulin, kunnes viimisessä mutkassa olin idiootti ja käännyin kattomaan taakse päin - oli varmaan kiva muilla kuunnella sitte minun kiljumista. Tivoliperinteiden mukasesti myös hattarat tuli ostettua, jonka jälkeen jätettiin Mega Flip suosiolla välistä. Huippu päivä kaiken kaikkiaan, vielä ko oli muuten aika komia sääkin.

Ja koska tätä ihanaa säätä ei voi heittää hukkaan, niin me lähetään vielä kävelemään pikku lenkki jäätelöitä hakemaan! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Ja pakko sanoa, että Mega Flip on tivolin paras laite, sitä ei olis kannattanu missata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! haha nyt kävi näin, mutta vielähän sitä ehtis neljällä eurolla käymään siinäki! ei vaan hattaran jälkeen ennää tehny mieli lähteä olemaan ylösalasin :D

      Poista