perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kultahatun kukkakirous


Minun pitäis kuulema myöntää itelleni, että mulla on jonkin sortin varvasfetissi. Myönnän ainakin sen, että minusta on tullu leffaholisti ja jäänyt vuokraamiskierteeseen - en vaan voi vastustaa "palautuksen yhteydessä uuden leffan vuokraus puoleen hintaan" -lappua, joka kummittelee aina jokaisen leffakotelon sisällä. Ensin oli Keisarikunta, sitten Walk the Line (oli hyvä, suosittelen!) ja tänään on vuorossa Anna Karenina rakkaan Jude Law'ta palvovan kummitätini kanssa - mitä huomenna, ehotuksia? Myönnän myös sen, että jossakin vaiheessa varmaan tekin kyllästytte näihin kukkakuviin, mutta yrittäkää kestää - kukat on vaan niiiiiiiin kauniita ja kesä on vasta alussa. :)

Mulla alko virallisesti viikonloppu ihan huomaamattani, koska töissä viimiset kaks tuntia väänsin yhen lukion ylioppilaiden yhteiskuvaa valmiiksi. En tiiä, monellako teistä on kokemusta pään siirtämisestä kuvasta toiseen ihan pelkän ilmeen takia tai jonkun tyhmän photobombaajan poistaminen kokonaan vaikeasta taustasta, mutta vaikka et tietäisi, varmaan uskot, jos sanon sen olevan tympeää hommaa. Alussa sekin oli ihan ok, siis päiden siirtely (ainakin opin jotain uutta!), mutta photobombaajalle näytän aivan varmasti keskisormeani, jos häneen kaupungilla törmään. Anteeksi. Hankalaa työtä helpotti kuitenkin se, että työnantaja yllättäen osti mulle ja Jennille jäätelöä, höpötti meille mukavia taas kerran ja sanoi, ettei itekkään ihan heti osaisi tuollaisia muokkauksia vääntää. Unohtamattakaan sitä, että yksi ylioppilaskomistuksista haki koevedoksensa mulle kauan hymyillen. 

En oo ihminen, joka puhuu hirveän paljon puhelimessa, joten se, että tiskikonetta tyhjentäessä puhun pitkän (ei se ehkä oikeasti ollu niin pitkä, mitä mie kuvittelin) puhelun, on hämmentävää. Onneksi ihan ymmärrettävääkin, kun toisessa päässä puhuu Eevi, joka soittelee maailmalla viuluaan niin kauan, että mie jo ihan tuskistun. Hyvän ystävän menettäminen, eilisen entinen merkitys ja työkommellukset on vaan pakko kertoa sille ihmiselle heti, vaikka vastaus tulisikin vasta monien harjotusten jälkeen. 
Kohta sekin ikävä on onneksi ohi. :)

ps. uusi fontti kammotus vai kiva uudistus? en oo ihan vielä varma, tykkäänkö ite tästä vai en, joten teiän kommentit kyllä auttais siinä päätöksessä, että vaihanko edellisen takasi vai en! :)

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä tää fontti on kiva, vaikka en sitä edellistä hirveen hyvin muistakkaan :----)

  Ihania nämä kuvat muutes, niinkuin aina! Sun blogi on muutenkin aivan ihana, oot hirmu positiivinen ja mukavan olonen ihminen :---) Haluisitko taas joskus tehä videopostauksen? Niinkun sillon joskus aikasemminkin (vissiin talvella..) sanoin niin sun murretta on niin ihana kuunnella! :--D Hyvää viikonloppua sinne pohjoseen :--------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät! pittää nyt kattoa, että jätänkö tämän, koska tää on kuitenki ainaki omasta mielestä leimautunu muotiblogin tai sellaisen "massablogin" fontiksi, vaikka kiva fontti onkin! :)

   ja kiitoskiitos! ihana sie ku kommentoit ♥ sanoista lauluksi -video on nyt viikonloppuna tulossa, mutta siinä en pahemmin puhu, joten pistetään korvan taakse tuo toive! hyvvää viikonloppua sullekki :)

   Poista
 2. Mun mielestä toi fontti on kiva! Mulla kun on lukihäiriö niin se on kiva lukea tollasta selkeetä mis on kirjaimien välis hyvän kokoset välit jne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jesjes! katotaan nyt, jätänkö tämän vai vaihanko vielä :)

   Poista
 3. kammotus ): hyi en tykkää yhtää, ei sovi tälle blogille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilmeisesti (ja toivottavasti!) puhut tästä fontista? harmi, jos et tykkää, mutta koska en oo varma, tykkäänkö itekkään, niin katotaan nyt, miten tämän käy! :)

   Poista