keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Mansikkajylsijä
Touhukasta (en valita, töissä on huippua ja saan enemmän vastuuta, mikä on aina ollu minusta huippua!) työpäivää rentoutti kotona oottava juustokakku, mansikat ja hyvä grilliruoka Äitin synttäreiden kunniaksi ja kaikki hauska perheen kanssa. Ennen sitä käväsin ostamassa vielä lahjan ja korttitarvikkeet ja suunnittelemassa vähän tulevaa partioleiriä. Perheen kanssa nauraminen yhessä on jotain semmosta, mikä saa aurinkoisen kesäpäivän vielä aurinkoisemmaksi ja rakkaus lämmittää. Meiän pihan ruusupensas on muuten puhjennu vihdoin ihan kokonaan kukkaan.
Nyt Carrien päiväkirjat, onko joku muuki koukuttunu? :)

8 kommenttia:

 1. Missä oot kesätöissä? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. studio sarasteella eli rovaniemeläisessä valokuvaamossa :)

   Poista
  2. Miten pääsit sinne töihin? itekkin haluaisin jonnekkin valokuvaamoon kesätöihin ensi kesänä, ihan eriin vaan ku asun eri paikkakunnalla.

   Poista
  3. olin täällä 8. luokalla tetissä, niin varmaan se oli minun pääsylle aika oleellinen osa. mutta tosiaan kävin ihan liikkeestä kysymässä (tettipaikkaa ja nyt kesätöitä), että pääsiskö tänne töihin ja sitten he kyselivät jotain, että harrastanko ja minkälainen kokemus on, lupautuivat ottamaan ja mie myöhemmin kävin sitte kirjottamassa sopimuksen :) eli siis rohkeasti kysymään vaan! aina on parempi mennä naamatusten kysymään, ko lähettää vaikka s-postilla viestiä.

   Poista
 2. Saako kysyä sulta partiosta vaikka asunkin toisella paikkakunnalla kuin sä? :) Eli minkä ikäisenä voi "viimeistään" tulla partioon, vai voiko vasta esim. 14-vuotiaana tulla mutta silti kuulua yhtä lailla joukkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai saa kysyä! partiossa ei todellakaan oo minkäänlaisia muita ikärajotteita, ko se, että pitää olla 7-vuotias ja sekin sääntö on ihan käytännönsyistä olemassa. mutta siis 14-vuotiaanaki (ja vaikka 70-vuotiaanaki!) voi vielä ehottomasti liittyä ja todellaki kuulua joukkoon. tiiän tosi monta, jotka on alottanu partion myöhemmällä iällä (esim. minun äiti), mutta silti sopinu joukkoon loistavasti (esim. äiti meni partiokaverinsa kanssa naimisiin ja tadaa!). kaikki on vaan omasta innostuksesta kiinni! :)

   Poista
  2. oppiiko silti ja pääseekö silleen kiinni siihen tahtiin, jos ei osaakkaan kaikkia solmuja ja tällee :D

   Poista
  3. oppii jos haluaa oppia! emmiekään mikkään solmumestari ole ja hyvin pärjään, vaikka ikuisuuden oon partiossa ollu. partio on niin paljon kaikkea muutaki, ko vaan solmuja ja eräjormailua :)

   Poista